Onze andere webshops

Afvalbakken

Bestsellers

 • Rubbermaid | Brute | Deksel | Grijs | 121,1 liter

  € 19,88

  € 24,05 incl. 21% BTW

 • Rubbermaid | Brute | Deksel | Grijs | 166,5 liter

  € 30,59

  € 37,01 incl. 21% BTW

 • Afvalbak 60 liter kunststof open top

  € 38,69

  € 46,81 incl. 21% BTW

 • Trolley voor Rubbermaid Brute 45 cm

  € 42,33

  € 51,22 incl. 21% BTW

Foto-tabel Lijst

1-12 of 293

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 293

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Met gemak alles in de prullenbak 

Hulp nodig bij de keuze van uw ideale prullenbak? Wat is voor u belangrijker? Hygiëne, comfort of het esthetische? Wat als wij u vertelden dat alle drie te combineren valt in een enkel stijlvol (inbouw) model?

Open top of deksel?

In ons assortiment hebben wij een heel divers aanbod aan prullenbakken opgenomen, zo vindt u steeds de prullenbak die het best bij u past. Daarom hebben wij niet enkel de zogenaamde open top prullenbakken, maar ook modellen met allerhande soorten deksels. We denken daarbij niet enkel en alleen aan de gekende prullenbak met klepdeksel, maar bijvoorbeeld ook aan een prullenbak met een tuimel- of met een pushdeksel. Houd vieze geurtjes uit uw huis en kleine vliegjes uit uw afval – onze prullenbakken garanderen een ultieme afsluiting voor optimaal gebruik.

Hygiëne is voor ons belangrijk

En voor u ook? U zou echt niet willen weten hoeveel bacteriën worden overgedragen enkel en alleen door uw prullenbak. Allerhande kleine wezentjes tieren er welig en wachten enkel en alleen op jouw handen om zich verder te verspreiden.  In ons assortiment hebben wij daarom uiterst hygiënische oplossingen opgenomen. Een prullenbak met sensor is de meest hygiënische oplossing. Een dergelijke prullenbak opent immers volledig automatisch van zodra de bewegingssensor getriggerd wordt. Maar nog beter: van zodra u het afval gedeponeerd hebt sluit het deksel zich opnieuw volledig automatisch. Niet enkel hygiënisch, maar ook heel praktisch.

Inbouw prullenbak

Is het esthetische voor u minstens even belangrijk?  Een inbouw prullenbak is dan de ideale oplossing. Deze afvalbakken zijn voorzien van een stevige metalen constructie om makkelijk en goed te bevestigen. De prullenbak kan u met andere woorden uiterst eenvoudig monteren in bijvoorbeeld een aangepast kastje of onder de gootsteen. Wilt u ook uw afval kunnen scheiden? Kies dan voor een inbouwafvalbak met meerdere emmers, ideaal voor recyclagedoeleinden.  

Prullenbak voor professionele doeleinden

Uiteraard hebben wij ook afvalbakken beschikbaar voor bedrijven en kantoorgebouwen. Het gaat stuk voor stuk om uiterst stijlvolle modellen, verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. Geschikt voor stedelijke omgevingen, vuurbestendig en met een attractief design. Stijlvol, net als uw onderneming.

Meer weten?

Op zoek naar een geschikte prullenbak, afvalzakhouder of een van de vele andere producten? Ziet u door het bos de bomen niet meer? Wij helpen u graag verder. Of het nu gaat om een afvalbak voor particuliere of zakelijke doeleinden, wij kunnen u steeds adviseren en kennen zowel de voor- als nadelen van iedere uitvoering. Op zoek naar een designmodel als prachtig geschenk? Wij weten exact wat u zoekt. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via de online chat of per mail.