Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Accessoires

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Accessoires voor afvalbakken kopen bij 4UStore

Speciaal voor de afvalbakken van 4UStore vind je op deze pagina een ruime collectie aan accessoires. Het gaat onder andere om wielensets, afvalzakhouders, afvalbak ontgeurders en diverse andere accessoires. Ze allemaal toelichten is gekkenwerk, maar graag plaatsen we toch enkele afvalbak accessoires in de kijker. Het gaat met name om de Think MiniBini en de Think MegaBini afvalbak ontgeurder. Ben je echter op zoek naar specifieke afvalbak accessoires? Neem dan een kijkje op deze pagina of neem contact op met onze klantendienst. Zij helpen jou met plezier verder.

De Think MiniBini afvalbak ontgeurder

De Think MiniBini afvalbak ontgeurder is een speciale geur eliminator voor huishoudelijke afvalbakken en luieremmers. De Think MiniBini afvalbak ontgeurder verwijdert nare geurtjes en laat een frisse geur achter. De Think MiniBini geur eliminator laat zich eenvoudig aan de binnenzijde van het deksel bevestigen en werkt tot 30 dagen. De Think MiniBini afvalbak ontgeurder is enkel geschikt voor kleinere afvalbakken. Denk vooral aan afvalbakken in het toilet en aan luieremmers. Voor grote afvalbakken of -containers opteer je voor de Think MegaBini afvalbak ontgeurder. Zowel de Think MiniBini afvalbak ontgeurder als de Think MiniBini geur eliminator navullingen zijn verkrijgbaar bij 4UStore. Dit met diverse geuren zoals Eucalyptus, citroen en lentefris.

De Think MegaBini afvalbak ontgeurder

De Think MegaBini afvalbak ontgeurder kent dezelfde werking als de Think MiniBini afvalbak ontgeurder. Wel werd die eerste speciaal ontworpen voor rolcontainers en grote afvalbakken. Heeft jouw afvalbak wieltjes nodig om het eenvoudig te kunnen verplaatsen? Dan is de Think MegaBini afvalbak ontgeurder een goed idee! Je bevestigt de Think MegaBini geur eliminator eenvoudig aan het deksel van de rolcontainer en vervolgens ontgeurt het gedurende 30 dagen. Zowel de Think MegaBini afvalbak ontgeurder als de Think MegaBini geur eliminator navullingen zijn verkrijgbaar bij 4UStore.

Bekijk ook deze producten

In deze categorie vind je ook andere producten zoals vuilknijpers, spanringen, kasdeursets en bodemverhogers. Bovendien vind je ook op onderstaande pagina’s handige afvalbak accessoires terug: