Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Afvalbak dolly

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een afvalbak dolly kopen bij 4UStore

Het verplaatsen van een afvalbak kan al snel in ergonomische problemen resulteren. Het gewicht van een volle afvalbak mag dan ook niet worden onderschat. Dankzij een afvalbak dolly, ook wel eens een afvalbak trolley genoemd, hoeft dat echter geen pijnpunt te zijn. Zo’n afvalbak dolly bestaat uit een plateau met wieltjes of banden waarop je de afvalbak plaatst en waarmee het eenvoudig kan worden verplaatst. Een extra pluspunt is dat de afvalbak trolley aanvullende mogelijkheden biedt, omdat de afvalbak doelmatig van de ene naar de andere productieplek kan worden verplaatst. Wat je nog moet weten over de afvalbak dolly? Dat lees je hieronder.

Welke afvalbak dolly kopen?

Een afvalbak dolly wordt steeds op maat van de bijhorende afvalbak gemaakt. Dat zorgt nu eenmaal voor extra stevigheid en voorkomt ongelukken. Zo kan het smoezelig afval de vloer van jouw toonzaal nooit ontsieren. Net omdat de afvalbak trolley steeds in contact staat met zijn favoriete vuilnisbak, hebben wij op elke productpagina aangegeven voor welke vuilnisbakken de afvalbak dolly geschikt is. Het gaat voornamelijk om de afvalbakken van de merken Rubbermaid en Carro.

Kenmerken van de afvalbak dolly

Stevigheid staat bij de afvalbak dolly centraal. Bij de Rubbermaid afvalbak trolley doet men dat door uiterst sluitende mechanismen te ontwikkelen waarbij er geen ruimte is voor schommelen of schuiven. Bij zo’n afvalbak dolly kan het onderstel gemaakt zijn van metaal of van kunststof. Andere fabrikanten kiezen dan weer voor een afvalbak dolly op basis van een aluminium frame, voorzien van verstevigde randen.

Hiernaast is ook gebruiksgemak een belangrijk kenmerk van de afvalbak trolley. Een voorbeeld daarvan vinden we bij de rembare zwenkwielen waarmee je eenvoudig met jouw afvalbak dolly doorheen productieruimten manoeuvreert. Maar denk ook aan de koppelingsmogelijkheden die we bij sommige Rubbermaid afvalbak dolly’s zien verschijnen.

Meer dan alleen een afvalbak trolley

Een vlotte en veilige afvalverwerking is voor 4UStore heel belangrijk. Daarom houden wij ook oprecht van de afvalbak dolly. Maar dat is eveneens de reden waarom je bij ons niet alleen een afvalbak dolly kopen kan, maar ook diverse andere accessoires en systemen vindt. Bekijk daarom even onze andere productcategorieën.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan helpt ons business-team jou graag verder.