Onze andere webshops

Deksels

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Afvalbak deksels kopen bij 4UStore

Een goede afvalbak is natuurlijk niks zonder een bijhorend afvalbak deksel. Bij de meeste afvalbakken is zo’n afvalbak deksel automatisch inbegrepen, maar bij sommige Rubbermaid en Modo afvalbakken is dat niet het geval. En dat is niet eens zo onlogisch: Rubbermaid en Modo hebben immers verschillende prullenbak deksels beschikbaar waarbij jij de vrijheid krijgt om het prullenbak deksel te kiezen dat het best bij jouw afvalbak past. Ook wanneer jouw afvalbak deksel kapot is, bestel je bij 4Ustore eenvoudig een bijhorend prullenbak deksel.

De verschillende soorten prullenbak deksels

Geen enkel prullenbak deksel is identiek. Dankzij ons rijk assortiment aan afvalbak deksels vind je dan ook altijd een geschikt exemplaar. In de eerste plaats zijn er de klassieke prullenbak deksels die de prullenbak eenvoudig afsluiten. Ongedierte kan dankzij dit prullenbak deksel niet bij het afval dat bovendien niet zichtbaar is. Ook nare geurtjes voorkom je met zo’n afvalbak deksel. Dit afvalbak deksel dien je steeds op te heffen om het afval kwijt te kunnen.

Hiernaast zijn er speciale dome afvakbak deksels waarbij je het afvalbak deksel niet hoeft op te heffen maar het afval, dankzij de klep, gewoon in de afvalbak moet gooien. Denk daarnaast aan funnel prullenbak deksels en roterende afvalbak deksels. Al deze afvalbak deksels kan je kopen bij 4UStore. Voor deze prullenbak deksels heb je de keuze tussen verschillende kleuren zoals grijs, groen, rood, geel, zwart en wit.

Zoek een geschikt prullenbak deksel

Er zijn veel prullenbak deksels beschikbaar en dat maakt het vinden van een geschikt exemplaar niet altijd even eenvoudig. Dankzij onze filtermogelijkheid wordt het vinden van een compatibel afvalbak deksel dan weer makkelijker. Kies hiervoor het gewenste volume en het merk van de afvalbak, net zoals het kleur en het type afvalbak deksel. Vervolgens krijg je meteen de beschikbare prullenbak deksels te zien. Eenvoudig, toch?

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Kan je ook nog enkele andere spullen gebruiken voor jouw Rubbermaid of Modo afvalbak? Bij 4UStore ben je aan het juiste adres. Ook volgende accessoires en benodigdheden zijn bij ons verkrijgbaar: