Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Afvalcontainers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Afvalcontainers zijn er in alle soorten en maten. Het is belangrijk dat u de juiste container(s) kiest die aansluit(en) op uw specifieke behoeften en wensen. Ons container-assortiment is onderverdeeld in verschillende categorieën: containers specifiek gericht op afvalscheiding, rolcontainers voor bedrijfsafval en kleinere modellen, containers met pedaalbediening en de Rubbermaid Landmark, Ranger en Brute containers. In de meeste gevallen zijn de bijpassende vuilniszakken te vinden op de productpagina van de container. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op. Wij helpen u verder!

Afvalcontainers: geen vuiltje aan de lucht

Liever geen vuiltje aan de lucht? 4UStore is uw partner bij uitstek voor al uw afvalbeheer, gaande van particulier huishoudelijk afval tot allerhande bedrijfsafval. Wij staan voor gepaste oplossingen en geschikte containers voor iedere mogelijke toepassing.  Het is hoe dan ook van belang dat u steeds de juiste container kiest voor uw specifieke toepassingen, behoeften en/of wensen. Wij zullen u steeds begeleiden in uw keuze. Onderstaande beschrijving kan reeds een en ander voor u verduidelijken. 

Afvalcontainer voor afvalscheiding

Recycleren begint steeds bij uzelf.  Afval aanbieden in het recyclagepark of bij een afvalverwerker dient zo georganiseerd en gestructureerd mogelijk te gebeuren. Hier geldt de regel: beter voorkomen dan genezen. Door te kiezen voor doordachte afvalscheiding kan u reeds van begin af aan de verschillende afvalsoorten gescheiden houden. U kan daarvoor kiezen voor verschillende containers, waarbij u bijvoorbeeld een zwarte afvalcontainer gebruikt voor glaswerk, een blauwe afvalcontainer voor plastic en een groene voor restafval. Zowel voor bedrijven als particulieren is deze oplossing zeer zeker mogelijk, wij hebben immers zowel kleine als grote containers (tot maar liefst 1100 liter) leverbaar in verschillende kleuren – ideaal om uw afvalscheidingsplan kleur te geven. 

Rolcontainers voor bedrijfsafval

Nood aan een grote afvalcontainer die u ook makkelijk kan verplaatsen? Onze rolcontainers voor bedrijfsafval (1100 liter) zijn dan net wat u zoekt. Deze containers zijn zowel in kunststof als stalen uitvoering beschikbaar en dit in verschillende kleuren. Speciaal voor al uw papier hebben we bovendien een speciaal ontwikkelde papiercontainer met gleuf en uitstekende inregenbescherming aan een zeer competitieve prijs. Om mobiliteit te garanderen zijn er onder de container zeer stevige wielen gemonteerd om de afvalcontainer ook over niet gladde of vlakke oppervlakken moeiteloos te kunnen verplaatsen. Deze containers zijn allen gemaakt uit uitermate stevig materiaal, wat ze geschikt maken voor zowel intensief gebruik als buitengebruik. 

Kleinere modellen

Als particulier is er inderdaad geen nood aan een al te grote afvalcontainer. Voor particulieren hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment aan kleinere modellen beschikbaar, van papierbakken tot kliko's en afvaltonnen. Voor buitengebruik bieden wij kleinere rolmodellen aan in verschillende kleuren – om alzo uw afvalscheiding optimaal te organiseren. Deksel kapot? De deksel voor uw afvalcontainer is apart leverbaar voor montage of eventuele latere vervanging. Liever een praktische afvalcontainer? Of u nu kiest voor een kleine of een grote afvalcontainer: zowel kleine als grote modellen kunnen met een pedaal voorzien worden voor praktische bediening. Het goede van beide werelden met elkaar combineren? Kies dan voor een pedaalmodel met ingebouwde wielen om zowel een snelle bediening als optimale mobiliteit te garanderen. Of liever een handzame container dan een dergelijke container op wieltjes? Kies dan voor onze Rubbermade Brute, al dan niet voorzien van een deksel.

Welke afvalcontainer is geschikt voor mijn toepassing? 

Wenst u meer te weten over een bepaald type afvalcontainer of afvalton? Wenst u een vrijblijvend advies op maat van uw noden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de online chat (of andere contactmogelijkheden) en laat u begeleiden. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een ideale container en luisteren met plezier naar uw verhaal. Net zoals voor u, is ook voor ons een ideale afvalverwerking heel belangrijk. Daarom helpen wij u steeds vrijblijvend en met alle plezier verder.