Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Afvalzakhouders

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 55

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Afvalzakhouders kopen bij 4UStore

Een afvalzakhouder is een handige en voordelige manier om afval te verzamelen. De uitstraling van dergelijke afvalzakhouders is zeker niet hun pluspunt. Maar efficiëntie, stevigheid en een voordelig prijskaartje spreken daarentegen in hun voordeel. Daarom zijn afvalzakhouders voornamelijk terug te vinden in (grote) bedrijven waar geen consumenten over de vloer komen. Maar ook kuisdiensten maken vaak gebruik van flexibele afvalzakhouders waarmee ze snel het interne afval ophalen. Op vlak van afvalzakhouders is er een grote verscheidenheid merkbaar en daarom lichten we ons assortiment voor jou toe.

Een vaste afvalzakhouder kopen bij 4UStore

In de eerste plaats zijn er de vaste afvalzakhouders die op een centrale plek worden gezet. Zij zijn voornamelijk terug te vinden in bedrijven en bestaan uit een frame, een deksel en een spanstuk voor het stevig bevestigen van de afvalzak. Ze zijn zowel verkrijgbaar voor losse plaatsing als voor (wand)montage. Ook is de afvalzakhouder verkrijgbaar in zowel een uitvoering voor één afvalzak als voor meerdere afvalzakken. In het tweede geval is de afvalzakhouder voorzien van meerdere deksels en vaak ook van verschillende kleuren, om een goede afvalverwerking eenvoudig mogelijk te maken.

Een mobiele afvalzakhouder kopen bij 4UStore

Hiernaast vind je bij 4UStore ook mobiele afvalzakhouders. Het gaat om een afvalzakhouder op wieltjes. Je verplaatst deze afvalzakhouder eenvoudig van bureau naar bureau, maar hij kan uiteraard ook flexibel worden ingezet in functie van de productieomgeving. Vooral de verplaatsbare afvalzakhouder van Saekko Boy is een aanrader. Deze afvalzakhouder is immers voorzien van een stevig deksel en een voetpedaal. Bovendien zijn de Saekko Boy afvalzakhouders verkrijgbaar in uiteenlopende volumes.

Een afvalzakhouder met een gesloten frame

In sommige gevallen is een afvalzakhouder met een open frame niet het beste idee. En dat is al zeker niet het geval indien je ongedierte op afstand hoopt te houden. Daarom vind je bij 4UStore ook afgesloten afvalzakhouders. Zij kennen hetzelfde principe en hebben gelijkaardige voordelen, maar ze zijn voorzien van afscherming opdat ongedierte geen toegang krijgt tot de afvalzak. Dergelijke afvalzakhouders zijn vooral een goed idee indien de afvalzakhouder wordt gebruikt ter verzameling van voedselresten.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore vind je meer dan alleen afvalzakhouders. Wij maken afvalscheiding immers graag mogelijk en hebben aandacht voor het integraal afvalverwerkingsproces. Bekijk daarom even de andere producten van 4UStore: