Onze andere webshops

Afvalzakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vuilniszakken kopen bij 4UStore

Een efficiëntie afvalverwerking begint bij het verzamelen ervan. En dan mag een afvalzak natuurlijk niet ontbreken. Vuilniszakken helpen immers het afval te centraliseren en maken het mogelijk om het afval eenvoudig te verwijderen. En bovendien zijn er ook een aantal hygiënische voordelen te noemen. Geen zorgen: afvalzakken zijn steeds vaker gemaakt op basis van 100% recycled plastic. En er zijn tegenwoordig zelfs composteerbare afvalzakken verkrijgbaar.

De Komo vuilniszakken kopen bij 4UStore

De Komo vuilniszakken moeten wel de populairste afvalzakken van Nederland zijn. In elk huishouden liggen ze voor het grijpen en ook op kantoor zijn ze eenvoudig inzetbaar. De afvalzakken van Komo hanteren dan wel altijd hetzelfde principe, maar komen daarenboven in uiteenlopende volumes waardoor ze altijd wel geschikt zijn. Een extra voordeel is dat deze Komo afvalzakken gemaakt zijn op basis van 100% recycled plastic. Zo draag je ook nog eens bij aan een beter milieu.

De Brabantia vuilniszakken kopen bij 4UStore

De Brabantia vuilniszakken zijn er speciaal voor de afvalemmers en prullenbakken van Brabantia. Ze hebben het gepaste volume en ze passen perfect. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste Brabantia vuilniszakken kiest. Om misverstanden te voorkomen, gebruiken de Brabantia vuilniszakken een eigen codestelsel:

 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 3 liter: codes A en V
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 5 liter: codes B en W
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 10-12 liter: codes C, K en X
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 15-20 liter: codes D, E, F, Q en Y
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 21-30 liter: codes G, J en O
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 31-40 liter: code R
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 41-50 liter: code L
 • Brabantia vuilniszakken met een volume van 50-60 liter: codes H en M

Composteerbare afvalzakken kopen bij 4UStore

Speciaal voor het deponeren van groente-, fruit- en tuinafval zijn er nu ook composteerbare afvalzakken. Zij zijn gemaakt op basis van 100% composteerbaar plastic. De gevulde afvalzakken mag je dus gewoon op de composthoop gooien. Extra handig!

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore vertegenwoordigen we de volledige afvalcyclus. Hierbij garanderen we tijdbesparende en efficiënte oplossingen die ook nog eens milieuvriendelijk zijn. Bekijk daarom zeker ook de andere producten van 4UStore.