Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 17
    67
Manufacturer
  1. Rubbermaid (12)

Afzetsystemen

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Een afzetpaal en -koord kopen bij 4UStore

Jouw event krijgt extra stijl en uitstraling door afzetpalen en -koorden te gebruiken. Hierbij heb je de keuze tussen verschillende stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een elegante afzetpaal met een gouden knobbel, waarna het rood afzetkoord langs de rode loper de gasten welkom heet? Bij 4UStore vind je een ruime keuze aan afzetpalen en -koorden en dit in verschillende stijlen. Zo vind je altijd een afzetpaal of -koord die bij jouw event past.

Een afzetpaal kopen bij 4UStore

Een afzetpaal moet niet alleen stijlvol maar bovendien ook stevig zijn. Daarom is een afzetpaal steeds voorzien van een verzwaarde voet. Ook wanneer het druk wordt, weet de afzetpaal z’n mannetje te staan. Hiernaast is een afzetpaal van 4UStore altijd geschikt voor buitengebruik. Het gaat immers om een afzetpaal op basis van chroom. Het afzetkoord laat zich eenvoudig bevestigen en zijn hoogte van 1 meter zorgt voor een zichtbare elegantie.

Bij 4UStore vind je jouw favoriete afzetpaal in de kleuren zilver en goud. Gebruik een zilveren afzetpaal bij een eerder moderne setting. Een zilveren afzetpaal laat zich dan ook graag combineren met een zwart afzetkoord. Een gouden afzetpaal is ideaal voor een authentieke uitstraling. Een gouden afzetpaal combineer je met een rood afzetkoord en een mooie rode loper.

Heb je niet de nodige ruimte om een afzetpaal te plaatsen? Dan vind je bij 4UStore ook opzetstukken voor wandmontage. Zo bevestig je het afzetkoord gewoon aan de muur.

Een afzetkoord kopen bij 4UStore

Terwijl de afzetpaal voor stevigheid zorgt, is het toch vooral het afzetkoord dat de unieke uitstraling weet te bezorgen. Zo’n afzetkoord moet er zowel goed uitzien als stevig aanvoelen. Daarom zetten wij van 4UStore in op afzetkoorden op basis van hennep of velours.

Een afzetkoord op basis van hennep is een natuurlijk product. Het voordeel van een hennep afzetkoord is dat het niet rekt en heel stevig is. Indien een hennep afzetkoord nat wordt, moet je het in principe gerekt laten drogen. Daar moet je wel even rekening mee houden.

Een afzetkoord op basis van velours is daarentegen elastisch, voelt zeer zacht aan en heeft een luxueuze uitstraling. Echter kent een velours afzetkoord een lagere scheurweerstand en gedraagt het zich als een spons: na een regenbui is een velours afzetkoord niet zo prettig om vast te houden. Op regenachtige dagen krijgt een afzetkoord op basis van hennep de voorkeur.

Bij 4UStore vind je de hennep afzetkoorden in de kleuren rood, zwart en naturel. Je kan ze zowel met de gouden als met de zilveren afzetpaal gebruiken. De velours afzetkoorden zijn verkrijgbaar in het kleur rood. Zij laten zich graag combineren met onze gouden afzetpaal.

Altijd een totaaloplossing

Bij een luxueus feestje hoort alleen het beste materiaal. En om het plaatje compleet te maken, hebben we voor jou nog een aantal spulletjes in de aanbieding. Neem daarom ook een kijkje op onderstaande pagina’s en geniet er van onze voordelige staffelkorting: