Onze andere webshops

As-papierbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een as-papierbak kopen bij 4UStore

Een asbak en een papierbak horen ­de ingang van elke onderneming te vergezellen. Zo hopen er geen peuken en restjes op en behoud je de nette uitstraling. Heb je echter een beperkte ruimte? Dan kan je de asbak en de papierbak gewoon combineren. Zo’n as-papierbak is zowel geschikt voor het deponeren van klein afval als voor het wegwerpen van peuken. Een as-papierbak is verkrijgbaar met of zonder dak en dit met verschillende volumes en in uiteenlopende kleuren en stijlen. Zo vind je steeds een as-papierbak die bij jouw onderneming past.

De as-papierbak en de verkrijgbare volumes

Is de traffic heel beperkt en werken er maar weinig medewerkers op jouw locatie? Dan kan je opteren voor een kleine as-papierbak. Bij 4UStore kan je al een as-papierbak kopen met een volume van 12,5 liter. Maar ook grotere modellen zijn bij 4UStore verkrijgbaar. De grootste as-papierbak heeft een volume van maar liefst 120 liter. Het gaat om de as-papierbak Wesco Big Ash. Het is een heel stijlvolle as- en papierbak op een sokkel. Het ontwerp speelt met frisse kleuren en strakke designs. Deze as- en papierbak is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en zilver.

Een as-papierbak kopen met afdak

Sommige van onze as-papierbakken zijn voorzien van een afdak. Het voordeel daarvan is dat ook op een grauwe dag alles netjes blijft en regen de binnenemmer niet kan bevuilen. Bovendien kan je er perfect even jouw boodschappen op kwijt. Het nadeel van zo’n afdak is dan weer dat het het rondhangen rond de as-papierbak in de hand werkt, wat niet altijd aangenaam is voor de uitstraling van jouw onderneming. Daarom kan je ook een as-papierbak kopen zonder afdak. Bij sommige fabrikanten is het afdak van de as-papierbak overigens afneembaar. Dat is net zo eenvoudig.

Montage van de as-papierbak

De meeste as- en papierbakken zijn voorzien van een verstevigde voet en kunnen meteen worden geplaatst. Maar bij veel van onze as- en papierbakken beschik je daarnaast over de mogelijkheid tot vloermontage. Sommige fabrikanten leveren ook automatisch het bevestigingsmateriaal mee, maar dat is heus niet altijd het geval. Raadpleeg daarom de productpagina of neem contact op met onze klantendienst. Zij kunnen eenvoudig een en ander voor jou nagaan.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Is een as-papierbak toch niet de beste oplossing? Geen zorgen, want bij 4UStore bieden we een totaalassortiment aan. Bij ons kan je dan ook alle andere prullenbakken vinden, net zoals hun accessoires. Neem zeker een kijkje op onderstaande webpagina’s.