Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Asbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 60

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 60

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Het voorjaar komt er weer aan. Tijd om uw terras of de entree van uw bedrijf weer wat aantrekkelijker te maken. Misschien wat nieuwe verf op de kozijnen, de straat schoon spuiten, de tafels en stoelen van het terras schoon maken. Maar er hangen nog steeds van die verroeste oude asbakken buiten. Wellicht dat het ook tijd is om deze eens te vervangen. Sinds een aantal jaren zijn rokers via regelgeving verplicht buiten te roken. Dit betekent in veel gevallen de stoep voor uw entree bezaaid ligt met sigarettenpeuken. Dit wil natuurlijk geen enkele ondernemer. Zorg daarom voor een goed rookbeheer en plaats voldoende asbakken in de buurt van entree en op uw terras.

Asbakken: veilige en handige oplossingen voor uw rookbeheer

Prullenbaktotaal.nl biedt een groot assortiment asbakken. Met onze asbakken biedt u rokers een handige, veilige en schone manier om te roken en hun sigarettenpeuken achter te laten. De asbakken zijn verkrijgbaar in verschillende designs en zijn eenvoudig te legen. Er zijn een groot aantal verschillende modellen verkrijgbaar: staande asbakken, wandasbakken, rookpunten, rookzuilen, asbaktegels en asbak-afvalbakcombinaties en natuurlijk de bekende zand-asbakken.

Rubbermaid Infinity asbakken

De Rubbermaid Infinity asbakken-lijn heeft een moderne vormgeving en zachte rondingen. De Infinity asbakken zijn verkrijgbaar in zwart of RVS in vier verschillende modellen: Genie Infinity 1500, Genie Infinity 5000, Genie Infinity 8000 en de Infinity wandasbak. De Infinity 1500, 5000 en 8000 variëren in grootte. Het getal geeft aan voor hoeveel sigarettenpeuken de asbak plaats heeft. Houd rekening mee met de locatie en door hoeveel mensen deze bezocht en hoe vaak de asbak geleegd wordt. De Infinity modellen hebben allemaal de vorm van een cilinder en voorzien in een hoge capaciteit. De doofplaten zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit RVS. Deze zijn geïntegreerd in het toestel voor het uitdrukken van de sigaretten en tegelijkertijd te voorkomen dat de peuken zullen nagloeien. De asbakken staan zeer stabiel vanwege verzwaarde basis. Ook is het natuurlijk mogelijk de asbakken aan de grond te bevestigingen en ze te verankeren voor extra zekerheid. Aan de onderkant bevinden zich openingen om het toestel vast te schroeven. Ze kunnen langs iedere zijde worden gebruikt voor het deponeren van sigarettenpeuken en as. Ieder Infinity toestel heeft een koepeldeksel voor bescherming tegen de weersomstandigheden. Het afgeronde deksel zorgt er tevens voor dat men er geen afval op kan zetten, denk aan lege blikjes of bekertjes. Tot slot heeft iedere asbak ook een haak voor een hangslot tegen diefstal en vandalisme.

Rubbermaid Metropolitan asbakken

Een ander alternatief in ongeveer dezelfde stijl is de Metropolitan. Dit is een elegante asbak met een moderne vormgeving. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart of zilver. Het is een staande asbak met een zwarte, verzwaarde basis voor extra stabiliteit. Hij is gebruiksvriendelijk, kan aan beide kanten worden gebruikt en is zeer eenvoudig te legen. Door middel van een sleutel klopt het deksel open en kunt u de bak met sigarettenpeuken uitnemen en eenvoudig legen. De bak is voorzien van een handvat, zodat u geen vieze handen krijgt. De Metropolitan bestaat volledig uit metaal en is goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dankzij Uni Koat-poedercoating. Past perfect bij een moderne bouwstijl. Ook bij deze asbakken is de basis voorzien van gaten, zodat ze verankerd kunnen worden aan de grond.

Rubbermaid Smokers Pole rookzuil

De smokers poles of rookzuilen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote locaties. Een lagere capaciteit en ietwat minder opvallend dan de eerder genoemde modellen. De Rubbermaid smokers poles zijn ook verkrijgbaar in zwart of zilver en voorzien van een afbeelding in combinatie met de naam, zodat iedere roker direct weet waar ze terecht kunnen om te roken. Het legen van de smokers pole is eenvoudig. U heeft hier geen extra gereedschap voor nodig. Het legen gebeurt door het losmaken van de paal van de basis. Het toestel is gemaakt van vuurvast aluminium en is verder voorzien van een mooie poedercoating. Hij is afgewerkt met een stabilisator voor UV-straling. De print en kleur zullen dus niet vervagen na verloop van tijd. Ook de smokers pole heeft een verzwaarde basis, zodat hij niet omvalt als het hard waait of meegenomen wordt door vandalen. 

Aladin Smokers' Station

De naam Aladin daar is iedereen wel bekend. Deze asbak is geïnspireerd op de geest in de lamp. Het is een aansprekend design in zwart. De Aladin Smokers' Station heeft een grote capaciteit en is uitermate veilig dankzij de stalen constructie. Verder een RVS vergrendeling zodat hij perfect sluit en er geen vocht in het toestel kan komen. Dit wil je sowieso voorkomen, omdat het anders een hele vieze boel wordt. Het deksel zit vast aan de basis door middel van een vernikkeld messing ketting. Deze voorkomt diefstal van het deksel. Apart zijn er verankeringsmaterialen verkrijgbaar. 

Groundskeeper peukenzuil

Ook de Groundskeeper peukenzeul is een populair model onder de asbakken in ons assortiment. Het is één van de weinige asbakken die er niet uit ziet als een asbak. Meer als een paaltje op straat. Dit heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. De asbak is netjes te werken in de omgeving, maar valt tegelijkertijd minder op. De kans is dus groter dat een roker zijn sigarettenpeuk achterlaat op de stoep. Het is dan ook aan te raden de Groundskeeper te plaatsen nabij uw entree of op het terras. Ook dit model is cilindervormig en voorzien van een binnenbak met een grote capaciteit. De stalen plaat aan de onderkant gaat diefstal tegen en zorgt voor extra stabiliteit. De discrete opening houdt sigarettenpeuken verborgen en zorgt ervoor dat er geen vocht in het toestel terechtkomt.

Groundskeeper Tuscan peukenzuil

De Groundskeeper is verkrijgbaar in twee verschillende modellen. Naast het standaard model is er ook de Tuscan. Deze heeft niet de vorm van een slanke piramide, maar loopt uit aan de onder- en bovenkant. De Tuscan past bij vele verschillende bouwstijlen. Ook heeft hij natuurlijk een flinke capaciteit en is hij voorzien van een verzwaarde basis, zodat niet iedereen hem zomaar meeneemt. 

Rookpunt asbakken

Rookpunten zijn asbakken die men op een paal of aan de muur bevestigd. Een relatief geringe capaciteit vergeleken met de eerder genoemde modellen. De rookpunten zijn voorzien van twee openingen aan de voorkant en verkrijgbaar in zwart-grijs gegalvaniseerd staal of RVS. Het voordeel van het rookpunt boven open asbakken is het feit dat er geen brandgevaar is. Dankzij de kleine openingen komt er namelijk geen papierafval terecht in de asbak. Aan de onderkant van het rookpunt bevindt zich een scharnier dat naar beneden openklapt en zo toegang geeft tot de binnenbak van de asbak. Het montagemateriaal wordt bijgeleverd. Dit geldt niet voor de paal. Die dient u apart bij te bestellen.  

Zandasbakken

Ook de zandasbakken zijn nog altijd onverminderd populair. Dit vanwege het feit dat ze eenvoudig schoon te maken zijn en het brandgevaar relatief laag is. Wanneer zijn sigaret uitmaakt in het zand zal deze direct doven. De zandasbak is bovendien verkrijgbaar in talloze verschillende kleuren, zodat voor ieder een decor of bouwstijl wel een passend model te vinden is. Ook is hij in verschillende vormen verkrijgbaar: container, op voet, vierkant, zandloper en meer.