Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 52
  354
Manufacturer
 1. Brabantia (4)
 2. Medibin (1)
 3. Rubbermaid (1)
 4. Sanibin (1)
Soort
 1. Klepdeksel (1)
Kleur
 1. Wit (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)

Babyverzorging

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Alles voor de babyverzorging

In de toiletten voorzie je best een plekje waar mama’s of papa’s de baby kunnen verschonen. Veel heb je hier eigenlijk niet voor nodig. Een veilige verschoontafel, een luieremmer en vochtige doekjes volstaan. Van de luieremmer tot dispensersystemen: bij 4UStore vind je alle benodigdheden voor de inrichting van een verschoonkamer.

Een verschoontafel kopen bij 4UStore

Een verschoontafel mag natuurlijk niet ontbreken. Zo’n verschoontafel moet voldoende draagkracht hebben en veilig zijn. Een veiligheidsriem is zeker geen overbodige luxe. Omdat lang niet elke sanitaire omgeving over de nodige ruimte beschikt, zetten wij bovendien sterk in op compacte verschoontafels die je door middel van een kliksysteem tevoorschijn tovert. Sommige verschoontafels zijn bovendien voorzien van disposables om het verschonen eenvoudiger te maken. Ook hun navullingen koop je bij 4UStore.

Een luieremmer kopen bij 4UStore

Na het verschonen moet de luier natuurlijk ergens worden gedeponeerd. Een klassieke vuilnisbak volstaat niet. Een luieremmer is beter geschikt. Een luieremmer is immers een stuk groter en biedt extra veel ruimte. Bovendien moet een luieremmer aan nog een aantal andere vereisten voldoen. Zo moet de luieremmer luchtdicht afsluiten om nare geurtjes te voorkomen en laat het zich ook handenvrij bedienen. Zeker bij beweeggrage kinderen kunnen mama en papa hun handen nu eenmaal goed gebruiken…

Ontdek de luieremmer van Tommee Tippee

Ben je op zoek naar een compacte luieremmer die moeiteloos aan bovenstaande vereisten voldoet? Dan is de luieremmer Tommee Tippee een uitstekende keuze. De luieremmer Tommee Tippee is immers voorzien van een innovatief afvalzaksysteem waarbij de luiers automatisch per stuk worden verpakt. Deze individuele verpakkingsmethode zorgt ervoor dat er geen nare geurtjes vrijkomen bij het openen van de luieremmer. De luieremmer Tommee Tippee gebruik je in combinatie met de navulcasettes van Tommee Tippee. Naast deze luieremmer zijn ook de navulcassettes van Tommee Tippee verkrijgbaar bij 4UStore.

Ontdek ons assortiment voor baby’s en kinderen

Bij 4UStore hebben we een hart voor kinderen. En dus vind je in deze webwinkel diverse producten voor deze kleine doelgroep.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Zij helpen jou graag verder.