Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Afvalbak kopen? Ontdek de vier Rubbermaid Slim Jim productlijnen

dinsdag 16 april 2019 | Geschatte leestijd: 1 minuten

In Nederland kennen we het bedrijf Rubbermaid nog niet altijd even goed, maar in de Verenigde Staten associëren ze het al snel met hun kwalitatieve vuilnisbakken. Met zijn robuuste en weldoordachte designs mag dat niet eens verbazen. Logischerwijs hebben ook wij de Rubbermaid Slim Jim containers opgenomen in ons assortiment. Maar wat moet je weten over de Rubbermaid Slim Jim containers en welke modellen zijn er zoal beschikbaar? Dat lees je in dit artikel.

De Rubbermaid Slim Jim containers voor vertrouwelijke documenten

De Rubbermaid Slim Jim Containers komen in vier productlijnen. In de eerste plaats zijn er de vuilnisbakken voor het deponeren van vertrouwelijke documenten. De Rubbermaid Slim Jim container werd voorzien van een smalle gleuf en een afsluiting met slot, opdat documenten definitief in de vuilnisbak verdwijnen.

De Rubbermaid Slim Jim containers voor afvalscheiding

Vervolgens biedt men verschillende Recycling Stations aan. Zij zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en zijn vooral gefocust op een efficiënte afvalscheiding. De Rubbermaid Slim Jim containers zijn hierbij voorzien van uiteenlopende kleuren om de afvalscheiding ook efficiënter te maken. Ook bij 4UStore zijn de Rubbermaid Slim Jim containers daarom in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De Rubbermaid Slim Jim under-counter containers

Deze Slim Jim containers hebben beperkte afmetingen en zijn iets breder ontworpen, waardoor ze naadloos passen onder een balie. Ze kunnen tot dubbel zoveel afval herbergen dan andere kleine containers en zijn voorzien van alle functionele toevoegingen waar ook de grotere Rubbermaid Slim Jim containers op rekenen.

De Rubbermaid Slim Jim Vented Containers

De meest tot de verbeelding sprekende container is tot slot misschien wel de Vented Slim Jim. Het gaat om een klassieke afvalcontainer die echter ergonomisch werd ontworpen. Zo werden er ventilatiekanalen toegevoegd om het vacuüm zuigen van de zak tegen te gaan. Het gaat om een robuust model met stevige handgrepen. Een superieure duurzaamheid is dan ook het logisch resultaat.