Onze andere webshops

Black Friday weekend bij 4UStore!

donderdag 26 november 2020 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wees klaar voor het verlengde Black Fridayweekend van 4UStore

Van het toiletpapier van Satino Black tot de Blackmint-pepermuntjes van Smint: wij zijn helemaal klaar voor Black Friday! Natuurlijk geniet je niet alleen van mooie kortingen op onze donkerzwarte producten, maar wel op ons volledig assortiment. Wij doen niet moeilijk en je hoeft geen koopjes te zoeken, maar rekent gewoon op een transparante korting van 5%. Het maakt daarbij niet uit of je koekjes koopt of een nieuwe schrob- en zuigmachine: vijf procent is vijf procent. En beloofd is beloofd.

Wees klaar voor Black Friday bij 4UStore

Black Friday is een traditioneel koopjesmoment om nog even extra voordelig spullen in te slaan voor kerst en nieuw. Natuurlijk vind je bij ons alles om het jaareinde goed in te zetten. Zoals schoonmaakmateriaal om schoon schip te maken met het bijzondere coronajaar dat 2020 was. Of een nieuwe bonenmachine omdat klanten volgend jaar misschien wel op de koffie mogen komen. Toch beperken we ons heus niet alleen tot het jaareinde of tot een aantal productgroepen. Je hebt het al druk genoeg en zoeken naar koopjes is dan ook echt niet nodig.

Extra veel voordelen tijdens het Black Fridayweekend

Onze Black Friday-kortingen zijn steeds even scherp, of je nu een particulier of een zakelijke klant bent. Bovendien blijven onze andere voordelen gewoon behouden. Zo rekenen zowel Belgische als Nederlandse accounthouders dit Black Friday weekend op een gratis verzending bij bestellingen vanaf 30 euro (excl. btw). Maak daarom zeker een account aan zodat je van onze nog voordeligere voorwaarden geniet. Ook van onze staffelkortingen stappen we niet af. Bij extra grote bestellingen geniet je dus niet alleen van extra scherpe stukprijzen, maar eveneens van 5% extra korting. Hierdoor kan de korting tot meer dan 10% oplopen en dit terwijl wij al voordelige groothandeltarieven hanteren.

Het hele weekend lang 5% korting op het volledige assortiment

En omdat 2020 al zo'n bijzonder jaar was, duurt Black Friday dit jaar niet één dag. Wij gaan per slot van rekening het hele weekend door. Op zowel 27, 28, 29 als 30 november ontvang je onze mooie kortingen rechtstreeks in je winkelmandje. En dit ongeacht of je nu meteen betaalt of liever later de rekening ziet verschijnen. Met een betalingstermijn van 14 dagen zit je hoe dan ook goed. Maak alvast een account aan, vraag een aantal samples aan, noteer ons Black Fridayweekend in jouw agenda en geniet van de scherpste inkoopvoorwaarden.