Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

EKO afvalbakken: voordelige, duurzame afvalbakken voor op kantoor en thuis

donderdag 27 juni 2019 | Geschatte leestijd: 1 minuten

Ben je nog op zoek naar een stijlvolle doch stevige afvalbak voor op kantoor? Bekijk dan zeker eens onze EKO afvalbakken. Het gaat immers om elegante modellen die verkrijgbaar zijn in verschillende volumes maar mooi aansluiten bij elk interieur. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende vormen van afvalverzameling terwijl ze eveneens afvalscheiding toelaten.

Geen enkele EKO vuilnisbak is identiek

Bekijk gerust zelf even het assortiment EKO afvalbakken en laat je verbazen door de ruime keuze. Een EKO afvalbak maakt immers deel uit van een ruime familie. Een moderne afvalbak op basis van Motion Control? Of toch eerder een compacte EKO afvalbak met pedaalbediening? Of wat dacht je van een EKO afvalbak met een speciale coating om vingerafdrukken te voorkomen? Er is keuze zat en elke EKO afvalbak heeft zijn eigen unieke specificaties. Weet je daardoor niet meteen welke EKO afvalbak je moet kiezen? Neem dan even contact op met onze klantendienst opdat wij jou verder kunnen helpen.

Keuze tussen: pedaalemmer, sensorbediening, swingbediening en de mogelijkheid tot afvalscheiding.

De EKO prullenbak: beschikbare volumes

Lang niet elke omgeving heeft met evenveel afval te kampen. Aldus zal ook het volume van de vuilnisbak variëren. Bij de EKO afvalbak is dat uiteraard niet anders. Ook wij kozen logischerwijs voor een breed assortiment. Zo kan je de EKO afvalbak bij ons verkrijgen in uiteenlopende volumes gaande van 3 tot en met 50 liter. Dit maakt de EKO afvalbak geschikt ter plaatsing in een sanitaire omgeving waar het speelt met mannelijke en vrouwelijke kleuren, maar ook in de keuken waar het al even graag avalscheiding toestaat. Het mag dan ook niet verwonderen dat wij oprecht fan zijn van de EKO afvalbak. Jij toch ook?

Keuze tussen: volumes van 3 liter tot en met 50 liter en dit in uiteenlopende kleuren, stijlen en uitvoeringen.