Onze andere webshops

Houtlook afvalbakken met authentieke uitstraling

woensdag 17 juli 2019 | Geschatte leestijd: 2 minuten

Wanneer we het over een buitenafvalbak hebben, denken we al snel aan een model op basis van RVS of kunststof. En hoewel dergelijke materialen natuurlijk een aantal belangrijke voordelen kennen, weten ze anderzijds de natuurlijke uitstraling te verstoren. Een goed alternatief is dan ook een staande buitenafvalbak in houtlook. Ook zo’n buitenafvalbak staat afvalscheiding toe, terwijl het de natuurlijke look respecteert. Bij 4UStore vind je verschillende soorten afvalbakken in houtlook. In dit artikel hebben we het over de verschillende modellen maar ook over de eigenschappen die elke buitenafvalbak met houtlook typeert.

Een buitenafvalbak in houtlook voor elke wens

In de eerste plaats moet een buitenvuilnisbak voldoende ruimte bieden voor afvalopslag. Het volume van de buitenafvalbak moet dan ook behoorlijk groot zijn. Daarom mag je bij ons rekenen op een buitenafvalbak in houtlook met een volume van 33 tot 60 liter. Uiteraard is elke buitenvuilnisbak met hout afgewerkt om een authentieke uitstraling te bekomen, terwijl dat anderzijds niet in een verminderde stevigheid resulteert.

Zowel ronde als rechtlijnige modellen zijn hierbij beschikbaar, waarbij de buitenafvalbak al dan niet voorzien is van een afdakje om regenwater op afstand te houden. Eveneens kan je opteren voor een houten buitenafvalbak met afvalscheiding. Dan loopt het volume op tot maar liefst 100 liter (2 x 50 liter).

Functionele eigenschappen van de houten buitenafvalbak

Hoewel de buitenafvalbak opteert voor een houtlook, is hij in essentie nog steeds gemaakt van stevige en weerbestendige materialen. Reken met andere worden op een gegalvaniseerde binnenbak en een frame op basis van gepoedercoat staal. Het kan vervolgens gaan om houten latjes, maar vaak opteert men voor kunststof latten met een houtlook. De stevigheid staat hierbij voorop. Dit maakt de buitenafvalbak ook vuurbestendig. Tot slot is vloermontage natuurlijk mogelijk, want ook dat mag je van een functionele buitenafvalbak verlangen.

Bij 4UStore vind je diverse buitenafvalbakken met houtlook. Zij zijn geschikt voor vloermontage en zijn uiterst stevig. Ook een houten buitenafvalbak inclusief asbak behoort tot de mogelijkheden. Heb je meerdere modellen nodig? Bij bestelling van meer dan drie buitenafvalbakken ontvang je een extra voordelige staffelkorting. Als dat niet aangenaam is?