Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Keuzehulp vuilniszakken

maandag 20 mei 2019 | Geschatte leestijd: 6 minuten

In deze categorie vindt u een grondig overzicht van de soorten vuilniszakken die wij aanbieden. Wij bieden u voor elk soort vuil een geschikte afvalzak horende bij uw vuilnisbak of container. De afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Onze producten worden onderverdeeld per categorieën: vuilniszakken, containerzakken, knapzakken, pedaalemmerzakken, puinzakken en vuilniszakken in combinatie met het afvalzakhouder systeem Saekko Boy van Vepa Bins. Hebt u toch nog vragen over welke afvalzak specifiek bij uw vuilnisbak of container hoort? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en wij helpen u met veel plezier en kennis van zaken verder.


Vuilniszak

Vuilniszakken

Onze collectie vuilniszakken is onderverdeeld in drie categorieën: Brabantia en Simplehuman vuilniszakken en een categorie van merkloze vuilniszakken, met daarbij de in Nederland meest gebruikte grijze Komo vuilniszak. De afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten startende vanaf drie liter voor een kleine vuilnisbak. De kwalitatief sterke merkvuilniszakken Brabantia en Simplehuman zijn voorzien van een code of letter, die de inhoud van de zak weergeeft, zodat u deze eenvoudigweg kan combineren met de bijhorende pedaalemmer of afvalverzamelaar van hetzelfde merk. Bij elk product vindt u nog een korte beschrijving over de inhoud en het aantal voorziene zakken.

Containerzakken

In ons assortiment containerzakken vindt u ongetwijfeld de ultieme afvalzak voor bij uw container. Dankzij deze zakken wordt de vieze geur beperkt, alsook blijft uw container schoon en netjes. De kleinste containerzak heeft een inhoud van 120 liter. De grotere containerzakken hebben een inhoud van 210 tot 240 liter, ideaal voor bedrijven met een grotere afvalproductie. De afvalzakken zijn beschikbaar in zwart, blauw of transparant. De kwaliteit van de zak hangt af van de dikte van de zak. Bij de productomschrijving van elke afvalzak vindt u meer gegevens en informatie over die specifieke zak.

Knapzakken

De op rol geleverde knapzakken zijn uitermate geschikt voor het verzamelen van plastic- of kartonafval. Een echte aanrader dus voor winkeliers, klein- en groothandels alsook in distributiecentra. Ook gewoon in het huishouden kan deze afvalzak geschikt zijn voor het inzamelen van papier en karton, kunststof, EPS of piepschuim, plastic verpakkingen of ander afval voor recycling. De knapzakken zijn vervaardigd van gerecycleerd plastic. Al onze knapzakken zijn transparant en werden voorzien van een perforatierand en sluitlint. In combinatie met een bijpassende zakhouder zal u in een mum van tijd optimaal kunnen recycleren.

Opvangzakken

De gebruiksvriendelijke en stevige opvangzakken die u in ons assortiment terugvindt worden aangeboden in verschillende maten. 30 liter, 200 liter en 300 liter, telkens transparant. Ideale vuilniszakken om veel afval op dezelfde plaats op te vangen. Dankzij het gebruik van HDK (High Density Polyethyleen) of LDK (Low Density Polyethyleen) wordt de extreme stevigheid van deze afvalzak gegarandeerd, ondanks de dunnere dikte. Het gebruik van deze kunststof levert naast de stevigheid ook volgende voordelen: hoge kwaliteit, goede sealbaarheid, grotere doosinhoud en bovenal een zeer scherpe prijs.

Pedaalemmerzakken

U kent ongetwijfeld ook het volgend probleem: uw pedaalemmer is vol en u wil de zak in de container deponeren maar bij het uithalen van de zak uit de vuilnisbak scheurt deze en moet u nu ook nog die hele smurrie opruimen. Dankzij onze hoge kwaliteit van pedaalemmerzakken behoren deze ongemakken voortaan tot het verleden. Deze pedaalemmerzakken zijn grijs of transparant en de inhoud varieert van 20, 30 tot 60 liter. De zakken worden geleverd op een rol per 1000, 2000 of 2500 stuks en eenvoudig om de rand van uw pedaalemmer te bevestigen.

Puinzakken

Onze puinzakken zijn een echte aanrader voor wie verbouwingsplannen heeft waarbij een container huren wat teveel van het goede is. Ook worden deze regelmatig gebruikt in de bouwsector, door dakbedekkers en sloopbedrijven. De stevigheid van deze puinzakken wordt gewaarborgd dankzij het productieproces van deze vuilniszak. Deze zijn namelijk vervaardigd uit LDK ofwel Low Density Polyethyleen, materiaal met een lage moleculaire dichtheid waardoor de afvalzak minder snel zal scheuren wanneer er een gaatje in zit. De op rol geleverde puinzakken zijn transparant en hebben een inhoud van 60 liter.

Vuilniszakken voor Saekko Boy

Vuilniszakken voor Saekko Boy van Vepa Bins zijn ideaal in combinatie met de vuilnisbak Seakko Boy afvalzakhouders. Net als deze afvalzakhouder zijn ook deze vuilniszakken verkrijgbaar voor een inhoud van 40, 60 of 120 liter. Een combinatie van beiden is uiteraard ideaal en levert met zich het nodige gebruiksgemak. Deze afvalzakken zijn verkrijgbaar in de volgende verschillende kleuren: zwart, blauw, geel, grijs, groen, rood, wit of gewoon transparant. U kan dus verschillende kleuren gebruiken voor afvalscheiding of recycling of gewoon uw favoriete kleur kiezen voor bij uw vuilnisbak.

Hondenpoepzakjes

Ook aan het vuil van onze favoriete viervoeters hebben wij gedacht. Er is keuze tussen Binsystem Plastic zakjes of hondenpoepzakjes voor Cibeles. De Binsystem Plastic zakjes bevatten 20 rollen in een doos met 200 zakjes per rol, deze afvalzakjes zijn bovendien biologisch afbreekbaar. Deze horen bij de Binsystem Hondenhalte. Bij de variant van Cibeles ontvangt u 40 cassettes á 100 hondenpoep zakjes, ook voor deze zakjes werd een speciale vuilnisbak ontworpen waarop de plastic zakjes kunnen worden aangesloten. Bent u op zoek naar andere hondenpoepzakjes? Laat het ons zeker weten, want wij zijn telkens bereid ons assortiment uit te breiden.

Composteerbare afvalzakken

Het is soms een hele klus om telkenmale naar de composthoop te lopen met een bananenschil, groenteafval, fruitafval of wat dan ook. Wanneer u dan denkt om het gewoon even in een potje te verzamelen, zijn die vervelende fruitvliegen er reeds met tientallen. Dankzij de composteerbare afvalzakken van Joseph behoort ook dit probleem voortaan tot het verleden. Dankzij deze 100 % afbreekbare Custom-fit composteerbare afvalzakken voor GFT-compartiment kan u al uw groente- en fruitafval kwijt in deze zak met 4 liter inhoud, al dan niet met een bijhorende vuilnisbak.

Afvalzakken totem intelligent waste

Specifiek voor de Totem Intelligent Waste vuilnisbak hebben wij ook de custom-fit vuilniszakken. Deze zijn geschikt voor de 24-/36-liter unit met multifunctionele la. Deze vuilniszakken zijn voorzien van een trekbandsluiting om de afvalzak eenvoudig dicht te binden en komen in het kleur zwart. Ze zijn geschikt voor zowel de Totem 60 als de Totem 50 vuilnisbakken van Joseph.