Onze andere webshops

Nieuwe brievenbus nodig?

vrijdag 10 mei 2019 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Tijdens Oud en Nieuw zijn er ongetwijfeld weer een groot aantal brievenbussen gesneuveld door vuurwerk. Of wellicht heeft die van u de winter niet overleefd. De verf begint af te bladderen en of hij begint te roesten vanwege vocht. Wat de reden ook is, feit is dat u een nieuwe nodig heeft. Dan bent u bij Prullenbaktotaal.nl aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een zeer groot assortiment brievenbussen in verschillende designs, kleuren en formaten. Voor ieder huis of locatie vindt u een passend model. Vroeger was een brievenbus enkel functioneel: voor het ontvangen van de post, maar die tijd is lang voorbij. Wanneer iemand op bezoek komt, is de brievenbus één van de eerste dingen die men ziet. U kunt het eigenlijk zien als het visitekaartje van uw huis. Het is daarom zaak dat de uitstraling van de brievenbus perfect aansluit op uw huis. Er zijn vele mogelijkheden: kiest u voor een opvallend exemplaar - de postbode en pakketdiensten zullen u zonder meer dankbaar zijn - of voor een meer bescheiden model dat niet direct de aandacht opeist. Een brievenbus op een standaard aan de weg is handig voor de postbode, maar u moet steeds de deur uit om de post te gaan halen. Ook om te voorkomen dat u brievenbus slachtoffer wordt van vandalen kiest men beter voor een wandmodel naast de voordeur. 

Brievenbus: aanschaftips

Hoewel iedereen tegenwoordig mailt, blijft een brievenbus een onmisbaar onderdeel van uw woning. Men krijgt nog steeds post en ook de bestellingen via internet - de kleinere bestelling in dit geval die ook daadwerkelijk in de brievenbus passen - moeten op een droge plek geplaatst kunnen worden. Bij het kopen van een brievenbus is het belangrijk dat men op een aantal dingen let: zoals al aangegeven bestaan er grofweg twee modellen, één die u op een standaard of paal bevestigd en een één voor aan de muur. Veel mensen kiezen voor een brievenbus op een statief die ze plaatsen aan de wegkant. Feit is wel hoe verder de brievenbus van de woning wordt geplaatst, hoe groter de kans dat deze vernield wordt door bijvoorbeeld vuurwerk. Een anti vuurwerk-slot is overigens ook een goede oplossing voor dit probleem. Wat tegenwoordig ook aan de orde van de dag is, is het stelen van post. Heeft u hier last van? Kies in dit geval voor een model met functionaliteiten die het stelen van uw post bemoeilijken: extra sloten of afsluitbare kleppen. 

Brievenbus assortiment

Brievenbussen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende modellen. De bekendste is zonder twijfel de Bobi. Ook al zeg de naam u misschien niet direct iets. U hebt zonder twijfel al eens gezien. Hij kan zowel op een statief als aan de muur worden geplaatst en heeft een ronde bovenkant. Aan de voorkant zit een inworp-opening en hij is voorzien van een slot. Dit is een brievenbus die jarenlang mee gaat. Een degelijk model dat bij vrijwel iedere woning past. De Amsterdam is een voordeliger model, verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Bobi. In ons assortiment vindt u nog talloze andere modellen. Neem een kijkje in onze webshop en mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.