Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Oplossingen voor rookbeheer

vrijdag 15 maart 2019 | Geschatte leestijd: 4 minuten

Er mag al een aantal jaren niet meer binnen worden gerookt in restaurants en publieke ruimten. Wellicht dat het ook niet meer lang zal duren voordat alle terrassen rookvrij zijn. Het is daarom van belang dat u buiten asbakken heeft staan, zodat niet alle sigarettenpeuken op straat eindigen. In dit blog gaan we in op de verschillende mogelijkheden. Welk soort asbakken zijn er verkrijgbaar en welke asbak voorziet het beste in mijn behoeften? Mocht u overigens na het lezen van dit blog nog vragen  hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met deskundig advies.

Rubbermaid Infinity

De Infinity-lijn van Rubbermaid bestaat uit een viertal asbakken: Genie Infinity 8000, Genie Infinity 5000, Genie Infinity 1500 en de Infinity met wandbevestiging. De getallen achter de productnamen geven de inhoud van de toestellen aan, in aantal sigaretten. Waar u keuze op valt, hangt natuurlijk af van de locatie en de bezoekersaantallen van deze locatie. De asbakken zijn voorzien van een aantrekkelijk, minimalistisch design. Ze zijn allen cilindervormig en hebben een flinke capaciteit. De doofplaten zijn vervaardigd uit roestvrijstaal en de asbakken kunnen langs alle kanten worden gebruikt. Alle, afgezien van het wandmodel, zijn uitgerust met een verzwaarde basis en kunnen worde verankerd op de grond. Dit voor extra stabiliteit en om natuurlijk om te zorgen dat de asbakken niet worden meegenomen. Verder ook een koepeldeksel, zodat het niet inregent en geïntegreerde haken voor het gebruik van een hangslot. Een afgerond bovenstuk op de asbak zorgt ervoor dat men geen glazen of afval bovenop de asbak kan plaatsen.

Metropolitan-rookpunt

Het Rubbermaid Metropolitan-rookpunt is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk een zwarte en RVS-variant. De Metropolitan is een stijlvolle metalen rookpunt met een flinke capaciteit. Het design is geïnspireerd op de stad en past perfect bij een modern decor. Hij is uitermate gebruiksvriendelijk: aan beide zijden zijn RVS-doofplaten voorzien, zodat meerdere personen tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de asbak. Verder is hij afgewerkt met een zogeheten Uni-Koat poedercoating voor weersbestendigheid. De ingebouwde sleutelvergrendeling zorgt ervoor dat het deksel niet geopend kan worden door vandalen en verlaagt tevens de vervangingskosten. Ook de Metropolitan heeft een verzwaarde basis en verankeringsmogelijkheden voor extra stabiliteit van de asbak.

Rubbermaid Rookzuil

De Rubbermaid rookzuil is een ietwat voordeliger alternatief voor de Metropolitan en geschikt voor bescheiden tot middelgrote locaties, denk bijvoorbeeld aan restaurants. Ook deze variant is verkrijgbaar in zwart of zilver. Hij is voorzien de tekst ‘Smoker’s Pole’, zodat het voor de gebruiker direct duidelijk is dat hij of zij daar een sigaret mag roken. Het legen van de rookzuil is eenvoudig: u heeft geen gereedschap nodig en hij is ook voordelig voor de rug. U hoeft zich slechts minimaal te buigen. De rookzuil bestaat uit staal dat weersbestendig gemaakt en vuurvast aluminium voorzien van een poedercoating. Verder een doofplaat en een zware basis voor stabiliteit. De rookzuil is bovendien behandeld met een beschermende stabilisator voor ultraviolette straling. Dit gaat vervaging van de kleuren tegen. Na enkele jaren zal de rookzuil er nog steeds aantrekkelijk uitzien.

Aladdin Smokers’ Station

De Aladdin Smokers’ Station heeft een grotere inhoud dan de rookzuil. Natuurlijk brandveilig en zelfdovend met zuurstofbeperkend ontwerp, zodat sigaretten snel doven nadat ze gedeponeerd zijn in de asbak. Aan de basis zijn nylon pads voorzien om beschadigingen tegen te gaan aan de vloer. De Roestvrijstalen vergrendeling en vernikkelde koperen kettingen maken het plaatje af. Optioneel zijn er verankeringskits verkrijgbaar.

GroundsKeeper peukenzuil en Groundskeeper Tuscan

De Groundskeeper peukenzuil is een eenvoudig te onderhouden ciliinder met een voorgevormde opening die sigarettenpeuken verborgen houdt voor het publiek en ervoor zorgt dat het afval niet nat regent. Aan de onderkant is er een stalen plaat voorzien die extra gewicht toevoegt voor meer stabiliteit en diefstal ontmoedigt. Optioneel is er een ballastring verkrijgbaar. De Tuscan heeft een aantrekkelijk, onopvallend uiterlijk en is geschikt om te combineren met een groot aantal verschillende bouwstijlen. Deze asbak is voorzien van verankeringspunten en een asopvangsysteem met een grote capaciteit.

Rookpunt

Ook het rookpunt is verkrijgbaar in twee varianten: een zwarte en RVS-model. Deze asbak kan aan de muur worden bevestigd of op een paal. Voordeel van deze wandasbakken is dat er geen potentieel brandgevaar is zoals bij open asbakken. Aan de onderzijde van het rookpunt is een scharnier aangebracht die eenvoudig toegang geeft tot de binnenbak. Montagemateriaal wordt meegeleverd.

As/afval combinatie container

Op zoek naar combinatie as en afvalcontainer? Deze container is verkrijgbaar met twee verschillende inhouden en voorzien van een klepsluiting die nare luchtjes binnenhoudt. De container is inclusief vuilniszakhouder voor het verbergen van de vuilniszak.