Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Pedaalemmer assortiment uitgebreid met nieuwe Eko producten

vrijdag 11 januari 2019 | Geschatte leestijd: 4 minuten

Een pedaalemmer vindt je in ieder huishouden, kantoor en keuken. Je staat er vaak niet bij stel maar de pedaalemmer is een hele knappe uitvinding geweest. Vroeger had men geen deksel op de afvalbak, het resultaat was dat vaak heel het huis stonk naar afval. Dit probleem werd snel opgelost door het toevoegen van een deksel aan de afvalbak, maar dit zorgde natuurlijk voor een nieuw probleem: hoe open je een afvalbak als je met handen veel vuil staat of borden met etensresten? Dikke kans, dat binnen de kortste keren het volledige deksel vies was. Dit is niet alleen smerig, het zorgt ook voor dat bacteriën zich eenvoudig kunnen verplaatsten. De volledige die namelijk iets in de afvalbak wil gooien, raakt dat vieze deksel aan. En om nu iedere keer het deksel schoon te maken, daar hebben de meeste mensen nu eenmaal geen tijd voor. Gelukkig kwam een slimme dame met de naam Lillian Gilbreth op het idee voor de pedaalemmer. Een super simpel idee eigenlijk, maar je moet er maar eens opkomen. Door middel van een druk met de voet op het pedaal - tegenwoordig zijn er ook pedaalemmers verkrijgbaar met kniebediening - gaat het deksel vanzelf open. Laat je het pedaal los, dan sluit het deksel weer. Resultaat: geen vieze handen en geen last van nare luchtjes.

Pedaalemmer assortiment van Prullenbaktotaal.nl

Ons assortiment pedaalemmers is flink en dit hebben wij onlangs uitgebreid met een groot aantal nieuwe EKO pedaalemmers. 8 verschillende modellen om precies te zijn, verkrijgbaar met diverse inhouden en in verschillende kleuren.

Nieuw EKO pedaalemmer assortiment

Het eerste nieuwe model is de EKO Della Step bin. Een pedaalemmer met een aantrekkelijke, minimalistisch design, verkrijgbaar in mat RVS of wit met een inhoud 6, 35 of 50 liter. Perfect voor op de werkkamer, badkamer of in de keuken. De pedaalemmer is afgewerkt met een speciale coating zodat u geen vieze vingers ziet op de buitenkant van de pedaalemmer. Voorzien van een geruisloos deksel, binnen-emmer van kunststof en op de achterkant van de afvalbak is een handgreep aangebracht, zodat hij makkelijk verplaatsen is.
De EKO Rejoice is een rechthoekig model dat een stuk lager is dan de standaard pedaalemmer. Een smal design met een pedaal aan de korte zijde van de afvalbak. De Rejoice is dan ook zeer geschikt om te plaatsen in smalle ruimten, bijvoorbeeld naast uw bureau. Ook uitgerust met een kunststof binnen-emmer, handgreep aan de achterzijde en afgewerkt met een fingerprint proof coating, zoals dat zo mooi heet.
De EKO Regent Step Bin is verkrijgbaar in een 6 of 12 liter model. Dit is een vierkante pedaalemmer met een meer uitgesproken design dan de voorgaande twee. Perfect te combineren met een modern interieur. Verkrijgbaar in wit of RVS. Ook met kunststof binnen-emmer, handgreep en speciale coating tegen vingerafdrukken.
De Elipse pedaalemmer is inderdaad ellipsvormig, ook wel ovaal genoemd. Enkel verkrijgbaar in mat RVS in een 6, 12, 20, 30 of 40 liter model. Natuurlijk ook voorzien van alle gemakken.
De EKO Ecofly Step Bin is verkrijgbaar in een 20 of 45 liter uitvoering of met binnen-emmers met inhoud van 20 liter per stuk. Handig voor het scheiden van afval. Een pedaalemmer met een stijlvolle uitstraling. Hij is smal, dus zeer geschikt voor het plaatsen in kleine ruimten, bijvoorbeeld naast uw bureau of in de badkamer. Mooi detail, is dat het deksel opent in twee delen. Zo is hij eenvoudig te plaatsen onder een werkblad. Verder ook voorzien van twee wielen om hem eenvoudig te verplaatsen middels de handgreep op de achterzijde.
De Tina Touch heeft een strak, modern design. Hij heet Tina Touch vanwege de grote touch knop. Dus technisch gezien is dit geen pedaalemmer. Natuurlijk ook met speciale coating tegen vingerafdrukken, handvat en binnen-emmer.
De Phantom Sensor Bin pedaalemmer heeft zowel een touch knop - net als de Tina Touch - als een sensor. Hij is dus op twee verschillende manier te openen. Verkrijgbaar in een 30 of 45 liter uitvoering of met twee binnen-emmers met een inhoud van 20 liter per stuk.
Tot slot, de Mirage Sensor Bin. Eigenlijk vrijwel identiek aan de Phantom Sensor Bin afgezien van het sensormechanisme met touch switch. De Mirage Sensor Bin pedaalemmer werkt op 6 AA batterijen. Deze worden niet meegeleverd.

Pedaalemmer EKOPedaalemmer EKO