Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Rubbermaid Slim Jim: Oplossingen voor afvalverzameling en afvalscheiding

maandag 15 april 2019 | Geschatte leestijd: 3 minuten

Recycling, als bedrijf kunt u er tegenwoordig niet meer om heen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijk en recycling is daar een cruciaal onderdeel van. In de toekomst zullen bedrijven overigens meer en meer gedwongen worden hun afval te scheiden. Maar niet enkel deze richtlijnen doen organisaties besluiten hun afval te scheiden, ook zaken als imago en oprechte zorg voor het milieu zijn drijfveren. De belangrijkste echter zijn de kostenbesparingen die men verwezenlijkt met het scheiden van afval. Dit afval dient op een zo efficiënt mogelijke wijze te worden verzameld en gescheiden. Daarom is het belangrijk dat het afval op afdelingsniveau al wordt verzameld en een aantal keer per week vervoerd wordt naar de centrale containers. Dat bespaart uw tijd en dus personeelskosten. In deze blog kijken we naar enkele oplossingen voor het verzamelen en scheiden van uw afval op afdelingsniveau.

Rubbermaid Slim Jim

Een zogeheten slanke container. Het idee hierachter is dat ze makkelijk ergens tussen geschoven kunnen worden en dat uw kostbare ruimte op een zo efficiënt mogelijke manier wordt benut. Een hoge kwaliteit afvalscheidingsbak die voldoet aan de hoogste eisen. Voorzien van een aantal zeer handige features. Zo heeft de Rubbermaid Slim Jim luchtsleuven. De afvalzak kan zich niet vacuüm trekken en wordt dus eenvoudig verwijderd. Verder een gegoten greep, die het optillen en legen een stuk eenvoudiger maakt en vier zogeheten doortrekopeningen voor het vastmaken van de afvalzak. Vastbinden is dus niet meer nodig. Zelfs aan de onderkant van de afvalbakken zijn handgrepen voorzien, zodat de afvalbak niet per ongeluk uit uw handen glipt tijdens het legen met alle gevolgen van dien. Tot slot is er een sleeprand geïntegreerd in het model. Dit maakt de Slim Jim uitermate duurzaam, zodat er jarenlang plezier aan hebt. De Slim Jim is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren in een 60 of 87 liter uitvoering.

Deksels voor Rubbermaid Slim Jim

Optioneel zijn er handige deksels verkrijgbaar. Drie verschillende om precies te zijn: combinatiedeksel voor papier, flessen en blikjes of met handgreep. Deze zijn kleur gecodeerd en voorzien van een bepaald inwerpopening passend voor het afval waar de bak voor dient. De bak voor glas heeft dus twee verschillende opening zodat enkel flessen en klein glas erin past. De papierbak heeft een blauw deksel met een langwerpige opening, zodat men enkel papier en karton in deze afvalbak kan deponeren. Of kies voor het gele deksel met handgreep. Ook verkrijgbaar is een scharnier- of tuimeldeksels. Deze deksels houden uw afval netjes uit het zicht van bezoekers en zorgen tevens dat nare geurtjes geen kans krijgen te ontsnappen. Tot slot de Cup’n Stack en een vergrendelbaar deksel. Met een Cup’n Stack deksel gebruikt u de Slim Jim als bekerbak. Hij heeft vier openingen voor bekers en één voor roerstaafjes en koffielepels. Het vergrendelbare deksel is geschikt voor vertrouwelijke documenten.

Rubbermaid slim jim Rubbermaid slim jim