Onze andere webshops

Brievenbussen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 72

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Individuele brievenbussen kopen bij 4UStore

Wanneer het over individuele brievenbussen gaat, heb je eigenlijk twee keuzes. Enerzijds kan je kiezen voor een wandbrievenbus en anderzijds voor een staande brievenbus. Eventueel kan je jouw wandbrievenbus wel op speciale palen bevestigen om zelf een staand model te bouwen. Uiteraard zijn er nog een aantal verschillen te noemen. Geen zorgen: van een moderne brievenbus tot een klassiek exemplaar, bij 4UStore hebben we het allemaal!

Kiezen tussen de vele individuele brievenbussen

Houd je van een moderne brievenbus of heb je toch liever een klassiek Engels of Amerikaans model? Jouw persoonlijke voorkeuren zijn niet onbelangrijk. Maar denk bovendien ook praktisch en voorzie voldoende ruimte.

Een voorbeeld van een moderne brievenbus die dat laatste doel goed weet te dienen, is de Milano design brievenbus. Deze moderne brievenbus kent een elegante lijnvoering en beschikt over twee afzonderlijke vakken: een voor kranten en een voor poststukken. Deze moderne brievenbus is bovendien voorzien van een ledlamp. Het ledlampje begint te branden eenmaal je deze moderne brievenbus opent. Hetzelfde concept als bij een koelkast, eigenlijk. Als dat niet handig is?! Tot slot is er bij deze moderne brievenbus zelfs gedacht aan een openingsvergrendeling. Dankzij de openingsvergrendeling valt de post niet naar buiten wanneer je deze moderne brievenbus opent.

Een goedkope brievenbus kopen bij 4UStore

Op zoek naar een budgetvriendelijker model? Geen probleem! Wellicht is een eenvoudige wandbrievenbus het overwegen waard. Zo’n wandbrievenbus is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is hoe dan ook voorzien van een cilindervormig slot aan de voorzijde en van een ruime klep. De brievenbus is aan de wand te bevestigen, maar je kan hem ook door middel van bevestigingspalen losstaand monteren. Mocht je advies nodig hebben over de aanschaf van een brievenbus, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een moderne brievenbus vraagt om een hedendaagse postverwerking

Heb je jouw favoriete moderne brievenbus gekozen? Dan ben je helemaal klaar voor de montage ervan. Bovendien kan je vast wel een aantal hulpmiddelen gebruiken voor de postverdeling. Onderstaande producten kan je meteen bijbestellen. Dat is net zo handig en dubbel zo voordelig.