Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 79
    80
Manufacturer
  1. Hailo (1)

Palen en accessoires

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Palen voor brievenbus kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je nu ook een brievenbus kopen. Je hebt hierbij de keuze tussen diverse modellen zoals de staande postbus en de wandbrievenbus. Ook kan je een brievenbus kopen voor wandmontage. Een brievenbus op paal is eveneens bij ons verkrijgbaar. Dankzij onze ruime keuzemogelijkheden kan je steeds een brievenbus kopen die bij jou past. En onze universele brievenbuspalen? Zij doen toch gewoon de rest!

Waarom palen voor een brievenbus kopen?

Een brievenbus op paal vormt een alternatief voor enerzijds de logge staande postbus en anderzijds de wandbrievenbus. Een staande postbus kan immers al snel het grasperk beschadigen. Zeker indien je jouw bloementuin wilt sparen, is zo’n staande postbus niet altijd een goed idee. Een wandbrievenbus is daarentegen niet altijd mogelijk. Niet elke wand bevindt zich immers aan de straat of is even geschikt voor wandmontage. Een brievenbus op paal vormt in dat geval de ideale middenweg en lijkt de voordelen van de twee soorten brievenbussen te combineren, zonder dat je aan de nadelen onderhevig bent.

Universele palen voor brievenbus kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen een brievenbus kopen maar vind je ook de bijhorende universele brievenbuspalen om het geheel te monteren. Je kan deze brievenbuspalen samen met jouw brievenbus kopen. De brievenbuspalen werden zo ontworpen dat ze een optimale bescherming bieden tegen zowel diefstal als wind. Eventueel kan je de brievenbuspalen ook in beton schieten.

Toch een andere brievenbus kopen?

Lijkt het monteren van de palen toch te veel moeite? Dan kan je uiteraard nog steeds kiezen voor één van onze staande modellen. Dankzij het ruime aanbod kan je wel steeds een staande brievenbus kopen die bij jou past. Of misschien is een postbus voor wandmontage toch een beter idee? Ook zo’n brievenbus kopen doe je gewoon bij 4UStore.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij maken een brievenbus kopen immers eenvoudiger dan ooit tevoren.

Andere producten

Ook beniewd naar onze andere producten zoals:

En nog vele andere producten. Kijk nu snel rond en geniet van ons ruime assortiment voor een mooi prijsje.