Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 46
  430
Manufacturer
 1. Rubbermaid (6)
 2. Simplehuman (1)
 3. Wesco (1)

Staande brievenbussen

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Staande brievenbus kopen bij 4UStore

Wanneer je een brievenbus kopen gaat, heb je de keuze tussen een brievenbus voor wandmontage en een staande brievenbus. Je kan ook jouw huidige brievenbus staand monteren door middel van onze universele brievenbuspalen. Sommigen verkiezen hoe dan ook de staande brievenbus omwille van het stevig karakter ervan. Wij onderschrijven dat graag en leveren minstens even graag het benodigde onderstel om jouw staande brievenbus te verankeren. Zo hoeft stormweer jouw post niet weg te blazen.

Welke staande brievenbus kies je?

Op vlak van stevigheid is een staande brievenbus altijd een goed idee. Zeker indien je jouw brievenbus staand verankert met het bij ons verkrijgbaar onderstel. Op vlak van uitstraling spelen de eigen voorkeuren echter een belangrijke rol. Een kolombrievenbus is bijvoorbeeld ideaal voor zij die houden van een antieke uitstraling, terwijl jongeren toch wel vaker kiezen voor een Amerikaanse staande brievenbus. Voor een moderne uitstraling doet een witte of zwarte Victorian staande brievenbus het eveneens goed. Maar bekijk vooral zelf ons assortiment en laat jouw voorkeuren spreken.

Wanneer moet je een brievenbus staand monteren?

In principe moet je een staande brievenbus aan het begin van jouw oprit plaatsen indien jouw oprit langer is dan tien meter of indien een wandbrievenbus niet toegankelijk zou zijn. De concrete omstandigheden zullen met andere woorden bepalen of je de brievenbus staand moet monteren of aan de gevel mag ophangen.

Voor Belgische klanten moeten we wel benadrukken dat de regels anders zijn. Zij zullen sneller voor een staande brievenbus moeten kiezen. Belgische particulieren dienen hun brievenbus immers steeds aan de grens van de openbare weg te plaatsen. De inwoners van de klassieke rijwoningen kiezen met andere woorden voor een wandbrievenbus terwijl bewoners van woningen met een oprit een staande brievenbus moeten plaatsen. Overigens zijn ook hier uitzonderingen mogelijk, bijvoorbeeld voor alleenwonenden die andersvalide zijn. Zij hoeven dan nog niet automatisch een staande brievenbus te plaatsen.

Meer weten over de geschiktheid van jouw staande brievenbus? Lees dan zeker onze blogs waar je vaak allerhande leuke tips kan vinden. Of neem gewoon contact op met onze klantendienst en laat je informeren. Wij helpen jou dan ook graag bij het kiezen van de staande brievenbus die het best bij jou past.

Onze andere producten

Bent u ook geïntresseerd in onze andere categoriën, bekijk dan nu een van onze andere categoriën zoals;

En nog vele andere categoriën met producten van goede kwaliteit en mooie prijs. Bekijk het allemaal!