Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Wandbrievenbussen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een wandbrievenbus kopen bij 4UStore

Een wandbrievenbus is niet alleen stijlvol maar zorgt bovendien ook voor plaatsbesparing. Beschik je niet over een voortuin? Dan is de plaatsing van een wandbrievenbus altijd wel een goed idee. En op vlak van uitstraling hoeft een wandbrievenbus heus niet zijn meerdere te erkennen in vrijstaande modellen. Dat bewijst ook ons assortiment dat we graag even toelichten.

De wandbrievenbus: het assortiment van 4UStore

In deze categorie vind je ons assortiment wandbrievenbussen. De wandbrievenbussen worden geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen en zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en modellen.

Neem bijvoorbeeld onze Modena wandbrievenbus. Het gaat om een elegant en minimalistisch design vervaardigd uit verzinkt staal. Deze wandbrievenbus is voorzien van een klep met daaronder de inworpopening. De openingstop zorgt ervoor dat je eenvoudig jouw post uit de brievenbus neemt. Hij is verkrijgbaar in de uitvoeringen antraciet, RVS, wit, en zilver.

Liever een meer moderne wandbrievenbus? Wellicht is het Piano-model het overwegen waard. Deze wandbrievenbus is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof met hoogglans effect. Dit model is verkrijgbaar in de kleuren blauw en grijs. Verder vind je in ons assortiment de Swing- en Tian-modellen. Zij staan zeer mooi bij woningen en kantooromgevingen die spelen met scherpe lijnen en glaswerk.

Op zoek naar iets heel speciaals? Dan rijden wij de U.S. Mailbox aan. Deze opvallende volumineuze brievenbus van aluminium is voorzien van een klep aan de voorkant en van een rode draaibare vlag. De paal dien je apart bij te bestellen. Ook in deze categorie: meer klassieke modellen als Amsterdam, Atlanta, Bobi, Milano, Comfort, Holiday, Lucenta en Kiel. Daarnaast vind je bij ons een brede selectie van budgetvriendelijke wandbrievenbussen in de kleuren blauw, antraciet, groen, RVS en meer. Tot slot nog een brievenbus met RVS-front en ledverlichting om het leven van de postbode en de krantenbezorger eenvoudiger te maken.

Voor jouw wandbrievenbus RVS kiezen?

De wandbrievenbus is verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen en op basis van diverse materiaalsoorten. In de eerste plaats kan je kiezen voor een brievenbus op basis van kunststof. Kunststof is heel stevig, waterdicht en bovendien ook nog eens goedkoop.

Maar daarnaast kan je voor jouw wandbrievenbus RVS de voorkeur geven. Wat ons betreft is voor de wandbrievenbus RVS altijd wel een aanrader. Ook de wandbrievenbus op basis van RVS kan perfect tegen water en andere weeromstandigheden. Zeker omdat de wandbrievenbus buiten wordt geplaatst, is voor jouw wandbrievenbus RVS een goed idee. Bovendien beschermt het jou tegen vandalisme, waardoor belangrijke post nooit verloren gaat.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Wil je toch liever een andere brievenbus of ben je op zoek naar hulpmiddelen voor de plaatsing van jouw wandbrievenbus? Bekijk dan volgende productpagina’s waar je een en ander terug kan vinden:

Heb je vragen met betrekking tot onze producten, service of levering? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.