Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Buitenafvalbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 83

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 83

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Buitenafvalbakken: onze selectie

Ons assortiment buitenafvalbakken is onderverdeeld in verschillende categorieën: afvalbakken voor afvalscheiding, afvalzakhouders, hondenpoep-afvalbakken, kinder-afvalbakken, kliko's, afvalbakken met afdak en met pushdeksel, staande modellen en modellen met paal- of wandbevestiging. Neem snel een kijkje in ons assortiment en mocht u vragen hebben of er bestaan onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Buitenafvalbak: aangenaam buiten

Buitenafvalbakken worden steeds belangrijker, zeker wanneer we meer aandacht willen schenken aan het milieu en onze omgeving. Toch is niet zomaar iedere afvalbak geschikt voor buitengebruik: buitenafvalbakken moeten immers aan strenge kwaliteitsvereisten voldoen. Zo moeten ze in alle weersomstandigheden hun functie blijven vervullen, moeten ze duurzaam zijn, praktisch om te legen en bovendien ook stevig zijn en tegen een stootje kunnen. De buitenafvalbakken die wij leveren voldoen allen aan deze strenge vereisten en zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit om optimaal buitengebruik blijvend te garanderen. 

Staande buitenafvalbakken

Onze staande buitenafvalbakken zijn aangepast voor de meest extreme weersomstandigheden. In de categorie staande modellen vinden we budgetvriendelijke afvalbakken die toch stevig en praktisch zijn. Zowel houten, stalen en kunststof modellen – al dan niet met ingebouwde afvalbak om ook peuken in kwijt te kunnen- zijn mogelijk. Kiezen voor optimale kwaliteit? Kies dan voor een van onze stevige modellen voorzien van een afdak of pushdeksel. Het is inderdaad zo dat voor kwalitatief hoogstaande buitenafvalbakken een afdak of deksel onmisbaar is. Het voorkomt immers dat er water in de afvalbak terecht komt en dat het afval nat wordt. Vooral voor verdere recyclage is dit belangrijk. Pulpkarton dat een natte laag vormt in de afvalbak valt niet te recycleren, goed bewaard gebleven afval daarentegen wel.

Milieuvriendelijkheid is voor u extra belangrijk? Kies dan voor een model met niet enkel een afdak maar tevens met de mogelijkheid tot afvalscheiding. Afvalscheiding begint immers steeds bij de bron. Onze afvalbakken maken het dan ook nog beter mogelijk om goedkoper en efficiënter te recycleren. In recyclagecentra verloopt heel veel automatisch, maar een groot deel wordt hoe dan ook niet gerecycleerd omdat het praktisch niet te onderscheiden valt. Afval gescheiden aanbieden verhelpt dit probleem en garandeert een optimaal recyclageproces. Stalen of houten modellen met een inhoud tot maar liefst 50 liter vormt voor ons geen enkel probleem. Wij staan u dan ook met plezier bij in al uw recyclage-inspanningen. Net als voor u, is ook voor ons het milieu uitermate belangrijk.  

Buitenafvalbakken voor wand- of paalbevestiging 

Deze afvalbakken zijn niet enkel geschikt voor plaatsing op openbare terreinen, maar ook voor plaatsing aan (publieke) gebouwen. De wand- of paalbevestiging garandeert dan ook een structurele stevigheid van deze afvalbakken. Ook hier zijn zowel metalen als kunststofmodellen beschikbaar, eventueel compatibel met een asbak om ongelukken te voorkomen. 

Buitenafvalbakken voor hondenpoep

De laatste jaren schenken we steeds meer aandacht aan het correct opruimen en deponeren van hondenpoep. Begrijpelijk ook, zeker als je ooit al eens onbewust in een hondenpoep terechtkwam. Toch vinden we nog steeds veel te weinig buitenafvalbakken waar hondenpoep in terecht kan. Het is begrijpelijk dat niemand zin heeft om urenlang een zakje hondenpoep mee te sleuren en het uiteindelijk dan maar in de gewone afvalbak deponeert.  De buitenafvalbakken in ons assortiment zijn speciaal aangepast om hondenpoep in te deponeren. Het beschikt over een zelfsluitend en geurbestendig deksel om nare externe geurtjes te vermijden. De kap beschermt bovendien ook tegen inregenen en wordt uitgerust met een hondenpoepcassette en zelfs een asbak. De makkelijke ontgrendeling en de extra handgreep zorgen ervoor dat deze buitenafvalbakken bovendien zeer makkelijk te legen zijn en de bak zelf volledig uitneembaar is. Gebruikscomfort en respect voor het milieu gaan volgens ons steeds samen. Daarom kiezen wij dan ook voor gebruiksvriendelijke en stevige modellen.