Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Garderobes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Garderoberekken kopen bij 4UStore

Garderobes horen bij elk event aanwezig te zijn. Dankzij dergelijke garderobes berg je eenvoudig en snel hoofddeksels, jassen en paraplu’s op. Bovendien hoeft niks verloren te gaan. Bij 4UStore kan je niet alleen garderoberekken kopen maar ook wandkapstokken, paraplustandaards, kledinghangers, staande kapstokken en een broekenpers. Kortom: alles om het opbergen van kleding mogelijk te maken, ongeacht of het nu op kantoor, op een feestje of in een hotel is.

Wanneer zijn garderobes een goed idee?

Eigenlijk kan je voor elke omgeving wel garderoberekken kopen. Garderobes zijn dan ook overal nodig. Toch moet je niet lukraak garderoberekken kopen maar houd je best rekening met de beschikbare ruimte.

Heb je een grotere locatie? Dan is een kleding- of garderoberek wellicht het overwegen waard. Dergelijke garderobes zijn onder andere te verkrijgen met en zonder wielen, al dan niet met een geïntegreerde bank en ze komen eventueel ook met een paraplurek.

Heb je weinig plaats? Dan moet je geen garderoberekken kopen. In dat geval kies je beter voor een wandgarderobe die je aan de muur monteert. Dergelijke garderobes zijn ruimtebesparend, maar bieden ook plaats aan een flinke hoeveelheid jassen en hoofddeksels. Bij ons kan je niet alleen garderoberekken kopen, maar kan je ook terecht voor de bijbehorende kledinghangers en andere accessoires.

Alle tools voor het managen van garderobes

Bij 4UStore kan je niet alleen garderoberekken kopen, maar vind je ook alle benodigdheden voor het managen van garderobes. Zo voorzie je jouw event eenvoudig van een garderoberuimte. Denk onder andere aan kledinghangers maar bekijk zeker ook even onderstaande pagina’s:

Heb je vragen omtrent jouw specifieke situatie, neem dan snel contact met ons op. Wij  helpen jou graag verder!