Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 177
    235
Manufacturer
  1. Rubbermaid (4)

Broekenpers

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Broekenpers kopen bij 4UStore

Er lijkt wel niemand van strijken te houden. Gelukkig bestaan er vandaag de dag ook allerhande alternatieven. De broekenpers vormt daar een ideaal voorbeeld van. En in de praktijk vinden we het vaak terug in de mannelijke slaapkamer. Zo’n broekenpers is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen, maar wij kiezen nadrukkelijk voor de elektrische broekenpersmachine daar dit toestel toch al veelvuldig zijn meerwaarde heeft bewezen. En hoewel de keuze voor een elektrische broekenpers altijd modern is, bieden we ook houten varianten aan die het authentiek karakter bewaren. Dat is net zo fijn.

Een broekenpers: wat is dat?

Een broekenpers kunnen we het best omschrijven als een elektrische pers waartussen je je broeken kan plaatsen en die ze vervolgens kreukloos perst. Strijken behoort met andere woorden tot het verleden: je dient nog enkel even jouw broek in de broekenpers te hangen en vervolgens neemt het verwarmingselement het werk over. Het geheim van de broekenpersmachine gaat verscholen achter de unieke combinatie van het verwarmingselement met het druksysteem, waardoor kreuken moeiteloos verdwijnen. En zo moet je minder strijken!

De voordelen van een broekenpers

Aan een broekenpers zijn natuurlijk talloze voordelen verbonden. Het grootste voordeel is uiteraard dat je niet hoeft te strijken terwijl jouw broeken er toch net uit mogen zien. Meer nog: omdat de broekenpersmachine tot op de naad perst, is het resultaat vaak nog perfecter dan wanneer je de broek handmatig strijkt. Bovendien is de broekenpersmachine flexibel inzetbaar, daar zo’n broekenpers met behulp van wieltjes verplaatsbaar is. Toch blijft het steeds compact en is de broekenpersmachine eenvoudig op te bergen. Tot slot hoef moet je niet vrezen dat jouw geld aan de strijkstok van de energiemaatschappij blijft hangen, want zo’n broekenpersmachine heeft een extra laag vermogen.

Voor wie is de broekenpers geschikt?

De broekenpers wordt veelvuldig gebruikt in kledingwinkels waar men gepaste broeken moeiteloos opnieuw klaar maakt voor de kledingrekken. Toch kunnen ook particulieren een broekenpers gebruiken. Niet, mannen? In de praktijk blijken zij de broekenpersmachine echter vooral te kennen van hotelketens waar ze voor de gasten een absolute meerwaarde zijn.

Andere categoriën

Neem ook een kijkje bij al onze andere categoriën, zoals:

Geniet van onze mooie prijzen en goede kwaliteit.