Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 26
  133
Manufacturer
 1. Rubbermaid (16)

Garderoberekken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een kledingrek kopen bij 4UStore

Bij 4UStore weten we aan welke vereisten een kledingrek moet voldoen. Zo moet een kledingrek er stijlvol uitzien. Jouw interieur verdient nu eenmaal het beste. Toch moet een kledingrek ook meer dan mooi zijn. Het moet moeiteloos enkele winterjassen, sjaals, paraplu’s en diverse andere accessoires op kunnen bergen. Daarom menen wij dat een goed kledingrek voorzien is van de nodige opbergruimte. Haakjes voor het ophangen van mutsen of sjaals en een rekje voor jouw paraplu, mogen dan ook niet ontbreken.

Met deze criteria hielden wij rekening bij het selecteren van onze kledingrekken en wandgarderobes. Met een kledingrek of wandgarderobe van 4UStore zit je dan ook altijd goed. Ook wat de prijs betreft, want zoals steeds is onze staffelkorting gewoon van toepassing.  

Zet in op flexibiliteit en koop een kledingrek op wieltjes

In principe kan je in elke ruimte een kledingrek voorzien. Indien zakenpartners de vergaderruimte betreden, kan hun jas vervolgens worden aangenomen en mooi worden opgehangen. Maar dan moet je wel meer dan één kledingrek kopen. En dat is zelfs een understatement. Het kan dan ook interessanter zijn om een kledingrek op wieltjes aan te schaffen. Dan verplaats je de opbergcapaciteit gewoon naar waar het nodig is. En dat is economisch heel interessant.

Plaatsefficiëntie hoog in het vaandel dragen met een wandgarderobe

Op vlak van efficiëntie heeft het kledingrek op wieltjes ons heel wat te bieden. Maar wanneer vooral plaatsefficiëntie cruciaal is, is een wandgarderobe misschien een beter idee. Bij een wandgarderobe gaat het om een rek, haakjes of een kast die je aan de muur kan monteren. Met zo’n wandgarderobe hoef je niet al te veel plaats te verliezen, op voorwaarde natuurlijk dat je de wandgarderobe ook op een geschikte plaats monteren kan.

Weet je niet welk kledingrek of welke wandgarderobe het best bij jouw onderneming past? Neem dan even contact op met onze klantendienst om een en ander te bespreken. Heb je slechts een beperkte ruimte beschikbaar? Noteer dan ook de desbetreffende afmetingen. Dan ben je nog sneller geholpen.

Onze andere categorieën

Bekijk naast onze garderoberekken ook bijvoorbeeld onze

En nog vele andere producten!