Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 8
    62
Manufacturer
  1. Rubbermaid (5)

Kledinghangers

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Klerenhangers kopen bij 4UStore

Beschik je over een garderobekast of over een wandkapstok? Door een kledinghanger te gebruiken, ziet het er al meteen een stuk stijlvoller uit. Bovendien maakt zo’n kledinghanger het opbergen van een jas toch wel een stuk eenvoudiger. De door 4UStore aangeboden kledinghangers focussen zich voornamelijk op de zakelijke markt, maar je kan bij ons ook een goedkope kledinghanger kopen voor gebruik in kledingwinkels. Op die manier kan je de kledinghanger gewoon aan de consument meegeven.

De verschillende soorten klerenhangers

Klerenhangers moeten kleding niet alleen handig opbergen. Ieder type kledinghanger heeft dan ook zijn eigen doeleinde. In de eerste plaats is er de typisch gekromde kledinghanger waar je een jas, shirt of trui over laat rusten. Zij houden de kleding kreukvrij en plaatsen het ook nog eens in de kijker. Hiernaast is er de kledinghanger met broekstang. Deze klerenhangers zijn ideaal voor gebruik in een kledingwinkel. Echter is deze kledinghanger ook in een extra goedkope variant beschikbaar. Deze extra goedkope kledinghanger zien we veel terugkomen in bedrijven waar werkkleding aangewezen is. Op die manier kan het personeel de eigen kleding net opbergen in hun locker.

Klerenhangers van kunststof of mahonie?

Indien we het assortiment klerenhangers grondig bekijken, merken we al snel dat de keuze er voornamelijk één is tussen kunststof en hout. De duurdere varianten maken hierbij gebruik van mahonie, een stabiele houtsoort dat onder andere ook wordt gebruikt voor de duurdere muziekinstrumenten. Een kledinghanger op basis van kunststof is dan weer vooral goedkoop en stevig. Het kan tegen een stootje en maar goed ook. Het wordt immers vaak gebruikt in bedrijven. Hiernaast is het ook ideaal voor kledingwinkels die de klerenhangers bij de aankoop aan de consument meegeven. Een kledinghanger op basis van mahonie is echter een stuk duurder, maar ziet er ook heel stijlvol uit. Deze kledinghanger vinden we veelvuldig terug in kantooromgevingen waar stijl en uitstraling primeren. Weet tot slot dat mahonie een heel stevige houtsoort is, waardoor je je net als bij de kunststof kledinghanger over kwaliteit geen zorgen hoeft te maken.

Andere producten