Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 18
    46
Manufacturer
  1. Rubbermaid (6)

Paraplustandaards

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Een paraplustandaard kopen bij 4UStore

Waar een garderoberek wordt gebruikt om jassen, sjaals en zelfs hoofddeksels op te hangen, volstaat het nog niet automatisch voor het opbergen van een paraplu. Daarom kunnen we naast het garderoberek ook een paraplustandaard voorzien. Zo’n paraplustandaard biedt grote paraplu’s de nodige ruimte om zich staand op te laten bergen. Kleine paraplu’s kunnen daarnaast eenvoudig aan de rand worden opgehangen. Bij 4UStore vind je uiteenlopende paraplustandaards die zich verschillende stijlen toemeten, terwijl ze toch altijd robuust zijn en ogen. Ze komen in uiteenlopende kleuren waardoor je altijd wel een paraplustandaard vindt die bij jou past.

Een paraplustandaard voor elke stijl

De paraplustandaards van 4UStore betreffen steeds staande modellen die voldoende ruimte bieden voor een grote paraplu. In de eerste plaats gaat het om ronde korven op basis van metaal of chroom. Zij komen in uiteenlopende kleuren zoals zwart, grijs en rood. Hierdoor hebben ze in elk interieur hun plaatsje. Sommige modellen kiezen hierbij voor fijne metalen ringen waardoor de inhoud van de paraplustandaard gewoon zichtbaar is. Dat is net zo makkelijk en zo hoeft niemand zijn of haar paraplu te vergeten. Een enkele paraplustandaard vindt dat echter niet zo stijlvol en werkt de paraplu weg achter zijn gesloten design. Dat oogt immers net zo net.

Een design paraplustandaard kopen

Bij 4UStore vind je niet alleen de standaard paraplustandaards maar zijn er ook een aantal designmodellen te vinden. Neem bijvoorbeeld onze design paraplustandaard op basis van chroom. Hier wisselt het chromen design rondingen af met subtiele verticale inkepingen. Dat oogt heel bijzonder zonder dat het de aandacht naar zich toe weet te trekken. Ook in kleurrijke kantooromgevingen staat zo’n paraplustandaard goed. Minstens even bijzonder is onze lineaire paraplustandaard dat kiest voor rechte lijnen. Zo’n paraplustandaard doet het echter ook heel goed in moderne omgevingen. Het nadeel is dan weer dat de paraplu’s bij zo’n lineaire paraplustandaard steeds zichtbaar zijn. Sommigen houden ervan, anderen lijken ervan te gruwelen. Volg dan ook gewoon jouw eigen voorkeuren. Dat is nu eenmaal het beste advies.

Nog meer producten

Naast paraplustandaards nog meer shoppen? Bekijk nu ook een van deze categorieën en geniet van onze uitstekende kwaliteiten en prijzen.

Bestel nu snel en makkelijk bij ons!