Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 36
  181
Manufacturer
 1. Rubbermaid (23)

Staande kapstokken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Staande kapstokken kopen bij 4UStore

Een jas over een stoel hangen? Dat is toch helemaal niet professioneel! Een ideale manier om snel over ophangcapaciteit te beschikken, is het gebruik van staande kapstokken. Door staande kapstokken te gebruiken krijg je meteen de nodige ruimte om verschillende jassen op te hangen zonder dat je hoeft te boren. De brede voet van de staande kapstok zorgt immers voor stevigheid. Bij 4UStore vind je diverse soorten staande kapstokken. Het gaat hierbij niet alleen om uiteenlopende kleuren en ontwerpen, maar ook het aantal haken en toevoegingen zoals een parapluhouder sieren ons assortiment.

Staande kapstokken kopen: waarop letten?

In de eerste plaats dien je natuurlijk de afmetingen van de staande kapstok na te gaan en te vergelijken met de beschikbare ruimte. Zo kan je bijvoorbeeld een compacte kapstok staand plaatsen tussen twee kasten, terwijl je aan de receptie eerder kiest voor een ruim model met voldoende ophangcapaciteit. Dit tweede is meteen ook het tweede punt waar je op moet letten: het aantal haken en waar ze zich situeren. Indien het gaat om een vaste staande kapstok die tegen de muur wordt geplaatst, mogen er immers geen haken verloren gaan. 180° is dan beter dan 360°.

Vervolgens let je ook op toevoegingen aan de staande kapstokken. Zo kan je bij 4UStore bijvoorbeeld ook staande kapstokken vinden met een parapluhouder, terwijl dat toch geen verplichting hoeft te zijn. Een paraplustandaard is bij ons immers ook apart verkrijgbaar. Tot slot speelt ook het design van de staande kapstokken een rol. Strakke lijnen, moderne ontwerpen of authentieke uitstralingen? Bij 4UStore vind je het allemaal!

Staande kapstokken van verschillende merken

Bij 4UStore vind je staande kapstokken van uiteenlopende merken. Hierdoor hebben we steeds verschillende staande kapstokken beschikbaar. Bovendien zal je binnen elke prijsklasse wel een gepaste staande kapstok vinden, zoals ons aanbod bewijst. Ben je vooral op zoek naar een goedkope staande kapstok? Ook dan ben je bij 4UStore aan het juiste adres. Verschillende staande kapstokken nodig? Dan geniet je ook nog eens van een staffelkorting. Extra voordelig!

Andere categoriën

Neem ook een kijkje bij al onze andere categoriën, zoals:

Geniet van onze mooie prijzen en goede kwaliteit.