Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 12
  455
Manufacturer
 1. Rubbermaid (20)

Wandkapstokken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een wandkapstok kopen bij 4UStore

Jassen die je over de trapleuning dropt of over de stoel hangen moet? Dat is nefast voor de uitstraling van jouw zaak, wees daar maar zeker van. Zoals wel vaker is de eerste indruk cruciaal en vaak begint die eerste indruk bij het ophangen van de jas. Een wandkapstok en een garderoberek zijn ideale hulpmiddelen om de jassen netjes op te bergen. Natuurlijk is het wel belangrijk om een wandkapstok te kiezen die bij jou past. Vind je geen geschikt model? Dan kan je ook zelf een garderoberek samenstellen. Extra leuk!

Kies een wandkapstok in functie van de beschikbare ruimte

Een wandkapstok kiest nadrukkelijk voor een ontwerp in de breedte. Hierdoor is zo’n wandkapstok plaatsefficiënt en hoef je hem ook niet in een donker hoekje te verstoppen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je tijdens de zoektocht naar een geschikte wandkapstok rekening houdt met de afmetingen ervan. Wij hebben de breedtemaat van elke wandkapstok steeds nadrukkelijk aangegeven. Heb je in de breedte onvoldoende ruimte beschikbaar? Dan bieden we ook een verticaal garderoberek voor wandmontage aan. In dat geval combineer je de klassieke voordelen van een staande kapstok met die van een garderoberek voor wandmontage.

Stel je eigen garderoberek of wandkapstok samen

Vind je het door jou gewenste ontwerp niet terug in deze webwinkel? Dan kan je ook jouw eigen garderoberek samenstellen. Zo kan je een garderoberek als wandkapstok gebruiken, maar er ook eenvoudig wieltjes onder monteren. Zowel de wandkapstok als het garderoberek zijn hierbij apart verkrijgbaar, net zoals de genoemde wielenset. Je kan jouw garderoberek overigens ook eenvoudig uitbreiden met een paraplurek of ‘m extra groot maken met een koppelset. Liever een kant-en-klare garderoberek boordevol comfort? Kies dan voor onze wandkapstok met zitbank. Dit model is extra handig en comfortabel. Het doet het bovendien lang niet alleen goed in kledingwinkels, integendeel.

Onze andere producten

Bekijk naast onze wandkapstokken bijvoorbeeld ook een van de volgende categoriën:

En nog vele andere producten waarmee wij u blij maken!