Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 46
    222
Manufacturer
  1. Rubbermaid (6)
  2. STURDY C (1)

Kinderstoelen

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Een kinderstoel kopen bij 4UStore

In de kantine mag het eigenlijk nooit ontbreken: een kinderstoel waarmee de kleinste telgen niet alleen gezellig bijschuiven, maar waarin ze bovendien ook veilig mogen vertoeven. Daarom bieden wij van 4UStore kinderstoelen aan en dit in de leukste kleuren, opdat elk kindje zijn eigen favoriet kiezen mag. Zij zijn zowel verkrijgbaar met als zonder een plateau, waardoor je ze voor verschillende toepassingen kan inzetten.

Het gebruik van de kinderstoel

Baby’s kunnen plaatsnemen in een kinderstoel vanaf de leeftijd van zes tot negen maanden. Hun motorische ontwikkeling zal dat bepalen. Een kinderstoel is steeds voorzien van een gordeltje of een tuigje. Bij de Rubbermaid Sturdy Chair kinderstoel gaat het om een gordeltje. Dit gordeltje dien je goed af te stellen. Indien het kindje nog te klein is om het gordeltje voldoende af te stellen, gebruik je een kinderstoelverkleiner. Dit is een klein kussentje waar de baby lekker zacht op zit. Tot slot moet je de voetsteun instellen. In principe moeten de voetjes de steun net raken, maar mogen ze er niet op kunnen gaan staan. Omwille van het duurzaam karakter is er bij de Rubbermaid kinderstoel geen instelbare voetsteun aanwezig.

Kenmerken van de Rubbermaid Sturdy Chair

De Rubbermaid Sturdy Chair kinderstoel is prominent in ons assortiment aanwezig. En daarom verdient deze Rubbermaid kinderstoel ook een extra woordje uitleg.

De Rubbermaid Sturdy Chair kinderstoel voldoet niet alleen aan de Europese veiligheidsstandaarden, maar is bovendien zo ontworpen dat je ‘m heel eenvoudig opbergt. Zonder de apart verkrijgbare plateau past deze Rubbermaid kinderstoel mooi onder de tafel. Maar uiteraard is de plateau zeker een welgekomen toevoeging. De Rubbermaid kinderstoel is gemaakt op basis van duurzaam gegoten kunststof en is eenvoudig te reinigen. Het zitje beschikt over een handvat om het makkelijk te verplaatsen en is voorzien van een T-stuk en een gordeltje om de veiligheid te waarborgen. Tot slot maakt het gebruik van de bijzondere Microban Protection, een unieke en gepatenteerde technologie om een antibacteriële bescherming te bieden.

De Rubbermaid kinderstoel is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw, platina, donkergroen, zwart en rood. Ook de plateaus zijn in deze kleuren te verkrijgen. Bovendien kan je de Rubbermaid kinderstoel zowel met als zonder wieltjes aanschaffen.

Meer producten voor baby’s en kinderen

Bij 4UStore houden we van gelukkige baby’s en kinderen. Maar daarenboven houden we al evenveel van hun veiligheid. Daarom vind je bij ons ook diverse andere producten die zich specifiek op baby’s en kinderen richten.