Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Papierbakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 80

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 80

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een papierbak kopen bij 4UStore

Een papierbak moet aan andere vereisten voldoen dan een klassieke prullenbak. Zo moet een papiermand niet vocht- en geurdicht zijn, waardoor vooral het financieel plaatje rooskleurig moet ogen. Een papiermand is dan ook bijna altijd goedkoper dan andere afvalbakken. Bovendien is er meer ruimte voor de uitstraling van de papierbak. En dat merk je al snel, want zelfs de ronde papierbak speelt met kleuren, patronen, perforaties en stijlen.

Van de ronde papierbak tot vlamdovende papiermanden: ons assortiment

Bij 4UStore vind je niet alleen de ronde papierbak maar ook rechthoekige papierbakken en dit met uiteenlopende volumes. De standaard papierbak is budgetvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er voor elk interieur wel een geschikte rechthoekige of ronde papierbak te vinden. Bovendien vind je hier ook diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan inzetbakjes of muurbeugels.

De bijzonderste uitvoeringen zijn de zogenoemde vuurbestendige papierbakken. Zo’n papierbak is voorzien van een vlamdovend deksel. Door het van de verse zuurstof af te schermen, dooft het vuur automatisch. En dit zelfs bij hogere temperaturen, want zo’n vuurbestendige papierbak is gemaakt op basis van vlamwerend kunststof. Uiteraard is een vlamdovende papierbak iets duurder en gaat het economisch voordeel verloren. Dat is logisch.

Wat gooi je in de papierbak?

Ongeveer 75% van het oud papier en karton wordt in Nederland gescheiden aangeboden. Dat is goed, maar 25% gaat dus nog steeds verloren. Dat heeft alles te maken met het feit dat nog te veel papier of karton onterecht niet in de papierbak wordt gedeponeerd. Enveloppen met een plastic venster, printpapier met nietjes, schrijfpapier met een metalen spiraalband en eierdoosjes mag je gewoon in de papiermand gooien. Enkel in sommige gevallen is het opletten geblazen: papieren broodzakken, stickervellen, kartonnen koffiebekers en kassabonnen mag je bijvoorbeeld niet in de papierbak gooien.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Is een goede afvalverwerking ook voor jou belangrijk? Bekijk dan ook deze afvalbakken van 4UStore: