Onze andere webshops

Pedaalemmers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 333

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 333

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pedaalemmers: zet de eerste stap 

Pedaalemmer nodig? U weet niet welke emmer voor u het best geschikt is? Onderstaand overzicht moet voor u duidelijkheid scheppen. 

Pedaalemmer met binnenemmer

In deze categorie vindt u handige pedaalemmers van merken zoals Trento, Brabantia, Simplehuman en Hailo. Wat zij allen gemeenschappelijk hebben is dat het gaat om prullenbakken uit stevige en duurzame materialen. Bovendien zijn deze prullenbakken allen voorzien van een binnenemmer om snel, eenvoudig en efficiënt afvalzakken te verwijderen en te verwisselen.  Last van vieze geurtjes? De binnenemmer is makkelijk te verwijderen waardoor de prullenbak ook heel goed gereinigd kan worden. Bang voor krassen op de vloer? Onze prullenbakken zijn voorzien van een antislip bodemring om krassen en beschadigingen tegen te gaan. Het moge duidelijk zijn dat deze pedaalemmers de ideale binnenhuisoplossing vormen om aan al uw noden te voldoen. 

Aluminium pedaalemmers

Aluminium heeft enkele bijzondere eigenschappen. Zo is het bijzonder stevig en slijtvast, terwijl het tot drie keer minder weegt dan bijvoorbeeld staal of brons. Bovendien is het bestand tegen corrosie, wat het een ideaal materiaal maakt voor pedaalemmers. Aluminium prullenbakken zijn echte krachtpatsers, maar toch lichtgewichten. Uiteraard hebben wij dan ook aluminium modellen opgenomen in ons assortiment. Het gaat zowel om staande als verrijdbare modellen, verkrijgbaar met klep- of pushdeksel. Kies je voor een staand model? Er zijn hoe dan ook verzamelkarren verkrijgbaar om de aluminium pedaalemmers alsnog makkelijk en snel te kunnen vervoeren. 

Afvalscheiding

Recycleren begint steeds bij de verbruiker. Maak het uzelf makkelijk door van begin af aan alles correct te deponeren.  Bij ons vindt u pedaalemmers met meerdere binnenemmers, ideaal voor recyclagedoeleinden. Zo kan u bijvoorbeeld een binnen-emmer gebruiken voor uw restafval, terwijl u de andere gebruikt voor enerzijds plastic en anderzijds biologisch afval. Daarnaast kunt u vervolgens papierbakjes plaatsen zodat ook het papier goed gescheiden wordt.

Pedaalemmers voor professionele doeleinden

In deze webwinkel zijn ook professionele modellen beschikbaar. Deze modellen zijn uitsluitend ontworpen voor gebruik in bedrijven, kantoren en ondernemingen. Ons aanbod aan industriële pedaalemmers is zeer divers, gaande van een mogelijke afvalinhoud van 27 tot maar liefst 152 liter. Kenmerkende voor deze pedaalemmers is dat ze stuk voor stuk gemaakt zijn uit roestvrijstaal, waardoor ze niet enkel stevig zijn maar ook eenvoudig om te reinigen. Deze voldoen bovendien stuk voor stuk aan de HACCP-richtlijnen.  Professionele kwaliteit voor professionele doeleinden.