Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Sanitair

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Benodigdheden voor het sanitair kopen bij 4UStore

Een sanitaire omgeving laat zich kenmerken door hygiëne en efficiëntie. En daarvoor zijn er een aantal benodigdheden die niet mogen ontbreken. Twee daarvan lichten we graag even toe: de Brabantia Touch Bin en de zeepdispenser Simple Human. Maar onthoud bovenal dat je nog heel wat andere toiletaccessoires kan kopen bij 4UStore.

Brabantia Touch Bin

Een eerste voorbeeld van zo’n onmisbare toevoeging voor het sanitair is de Brabantia Touch Bin. De Brabantia Touch Bin is een stijlvolle afvalbak waarvan het deksel soepel opent en sluit. De Brabantia Touch Bin laat zich kenmerken door zijn soft-touch sluiting. Bovendien is de Brabantia Touch Bin heel eenvoudig schoon te maken en is het voorzien van een uitneembare emmer, waarbij het vervangen van de bijhorende Brabantia Touch Bin vuilniszakken zo gepiept is.

De Brabantia Touch Bin is ideaal voor de plaatsing in het toilet en kent een beperkt volume. Zo kan je in elke toiletunit een Brabantia Touch Bin plaatsen en dit met een volume van 3, 10 of zelfs 25 liter. Ook bij de handenwasplaats mag een Brabantia Touch Bin niet ontbreken. Zo verdwijnt het dispenserpapier mooi in de vuilnisbak! Hier mag de Brabantia Touch Bin natuurlijk ook een beetje groter zijn. Geen zorgen: de Brabantia Touch Bin is verkrijgbaar in uitvoeringen die oplopen tot 60 liter.

Zeepdispenser Simple Human

De zeepdispenser Simple Human oogt heel stijlvol en staat synoniem voor een uitmuntende hygiëne. De zeepdispenser Simple Human is immers voorzien van een sensor. Hierdoor geeft de zeepdispenser Simple Human ook contactloos een gepaste dosering vrij. Deze zeepdispenser Simple Human is verkrijgbaar als enkele, dubbele en driedubbele uitvoering. Bovendien kan je de zeepdispenser Simple Human ook verkrijgen in een uitvoering voor wandmontage.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Een toiletomgeving is meer dan alleen de Brabantia Touch Bin en de Zeepdispenser Simple Human. Daarom vind je in deze categorie ook damesverbandzakjes, afvalzakken, spiegels, toiletroldispensers, toiletborstels en meer. Kies je voor een totaalinrichting? Bekijk dan zeker ook deze accessoires voor in het toilet: