Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Schoonmaak

Foto-tabel Lijst

1-12 of 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 91

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Schoonmaak attributen kopen bij 4UStore

Afvalverzameling en -verwerking kan soms in een puinhoop resulteren. Zeker indien lekkende zakken vieze substanties over de nette vloer laten druipen. Daarom kan je bij Prullenbaktotaal.nl niet alleen vuilnisbakken en -zakken vinden, maar ook diverse schoonmaak attributen. Het gaat met name om schoonmaakwagens, schoonmaakmaterialen, jerrycans, emmers en trechters. In onze andere 4UStores vind je uiteraard nog meer schoonmaak attributen.

Schoonmaakwagens kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je schoonmaakwagens van het merk Rubbermaid. Het voordeel van deze schoonmaakwagens is dat het gaat om modulaire systemen. Hierdoor stel je eenvoudig een schoonmaakwagen samen in functie van jouw noden. Je bestelt immers het basismodel, terwijl de verschillende modules en schoonmaak attributen ook gewoon bij ons verkrijgbaar zijn. Denk daarbij aan schoonmaak attributen zoals schoonmaakkarspoelemmers, perswringers, laademmers en zelfs speciale beschermkappen om diefstal te voorkomen. Onze klantendienst helpt jou graag bij het kiezen van geschikte schoonmaak attributen en het samenstellen van de ideale schoonmaakwagen.

Liever een samengestelde schoonmaakwagen waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de schoonmaak attributen? Ook kant-en-klare Rubbermaid schoonmaakwagens bestel je bij 4UStore!

Schoonmaakmaterialen kopen bij 4UStore

Een schoonmaakkar is niets zonder de bijbehorende schoonmaak attributen en -materialen. Ook deze schoonmaakmiddelen en schoonmaak attributen kopen doe je gewoon bij 4UStore. In de categorie schoonmaakmaterialen vind je handige schoonmaak attributen zoals vegers, moppen, microvezeldoeken, steelstoffers en vloertrekkers. Deze schoonmaakmaterialen gebruik je in samenhang met onze schoonmaakwagens van Rubbermaid. Hoewel dat natuurlijk geen verplichting hoeft te zijn.

Emmers, jerrycans en trechters kopen bij 4UStore

Liever geen schoonmaakwagen maar een eenvoudige emmer? Ook deze schoonmaak attributen vind je gewoon bij 4UStore. Emmers koop je bij ons in uiteenlopende kleuren. Handig om het overzicht te behouden. Hiernaast kan je bij 4UStore ook jerrycans kopen met een kraantje of met een schenktuit, opdat je jouw emmer razendsnel vult met schoonmaakmiddelen. Ook trechters zijn daarbij heel handig. Niet voor niets zijn ze eveneens verkrijgbaar in onze webwinkel.

Meer schoonmaak attributen kopen bij 4UStore

Bij Prullenbaktotaal.nl ligt de focus op de verzameling en de verwerking van afval. In onze andere 4UStores vind je dan ook een uitgebreidere collectie schoonmaak attributen. Denk bijvoorbeeld aan volgende schoonmaak attributen: