Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 61
    62
Manufacturer
  1. Rubbermaid (1)

Jerrycans

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Jerrycans kopen bij 4UStore

Jerrycans zijn een ideaal hulpmiddel om eenvoudig grote hoeveelheden vloeistof op te slaan en te transporteren. Jerrycans kopen kan je dan ook voor vele doeleinden doen. Zo kan je jerrycans kopen om schoonmaakmiddelen in te bewaren, maar ook om water aan te bieden of om benzine te transporteren. Bij 4UStore kan je jerrycans kopen met verschillende volumes en dit met een kraan of schenktuit. Op die manier kan je altijd een jerrycan kopen die bij jou past.

Jerrycans kopen met schenktuit

Bij 4UStore kan je jerrycans kopen met een schenktuit en dit in verschillende volumes. Het gaat hierbij om neutrale witte jerrycans met een schenktuit. Ze hebben een volume dat evolueert van vijf tot twintig liter. Indien gewenst is de schenktuit ook apart verkrijgbaar. Deze jerrycans kopen doe je voornamelijk om eenvoudig de vloeistof over te gieten. Hierdoor zijn ze onder andere geschikt voor het vervoeren van benzine, maar ook voor schoonmaakmiddelen die eenvoudig moeten kunnen worden overgegoten. Het wit design laat zich eenvoudig beschrijven met een viltstift, waardoor je zelf duidelijk kan noteren welke vloeistof zich in de witte jerrycan met schenktuit bevindt.

Jerrycans kopen met kraantje

Bij 4UStore kan je niet alleen jerrycans kopen met een schenktuit. Ook kan je bij ons jerrycans kopen die voorzien zijn van een kraantje. Deze jerrycans met kraantje komen eveneens in een neutraal en wit design en met een volume dat gaat van 10 tot 17,5 liter. Ook hier kan je apart het kraantje voor deze jerrycans kopen. Deze jerrycans kopen doe je voornamelijk voor de verdeling van drinkbare vloeistoffen zoals water. Onder andere tijdens een hittegolf kunnen ze gebruikt worden om alle medewerkers van vers water te voorzien, ook indien de werkplek geen toevoer van vers water toestaat. Het blijft dan wel belangrijk om de jerrycans voldoende te koelen. Door de dop eraf te schroeven, kunnen ze wel gewoon met ijsblokken worden gevuld.

Nog meer producten shoppen?

Naast jerrycans nog andere producten shoppen van uitstekende kwaliteiten en dat voor een mooie prijs? Bekijk dan ook een van deze categoriën: