Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 2
    62
Manufacturer
  1. Rubbermaid (11)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Emmer (1)

Emmers

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Schoonmaakemmers en bouwemmers kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je ook een ruim assortiment aan schoonmaakemmers en bouwemmers. Deze emmers kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Bij de bouwemmer denken we bijvoorbeeld voornamelijk aan de typische mengelingen zoals cement. Bij een schoonmaakemmer gaat het dan weer over water in combinatie met schoonmaakmiddelen. Toch zijn er ook nog andere emmers verkrijgbaar bij 4UStore. Het gaat onder andere om rechthoekige emmers en de bijzonder stevige emmers van Rubbermaid.

Bouwemmer kopen bij 4UStore

De bouwemmer heeft een standaard inhoud van 12 liter. Ideaal om voldoende cement bij de hand te hebben, zonder dat de bouwemmer te zwaar hoeft te zijn. Het gaat om een eenvoudig en goedkoop model dat voorzien is van een stevig hengsel. Zo kan je de bouwemmer eenvoudig verplaatsen. Zo’n bouwemmer wordt gemaakt van stevig materiaal zoals polyethyleen, opdat het ook in de bouwsector z’n mannetje weet te staan. Omdat de bouwemmer kan worden gebruikt voor verschillende mengelingen, kan je de bouwemmer ook in verschillende kleuren verkrijgen. Zo kan je een gele bouwemmer gebruiken voor cement terwijl zich in de rode emmer een schraal mengsel van cement, kalk en zand bevindt. Bij 4UStore kan je een bouwemmer verkrijgen in de kleuren wit, rood, groen, grijs, geel, blauw en zwart. Uiteraard kan je zo’n bouwemmer ook als schoonmaakemmer gebruiken.

Rechthoekige emmer kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen een bouwemmer kopen. Naast de bouwemmer is ook de rechthoekige emmer bij ons verkrijgbaar. Zo’n rechthoekige emmer is niet geschikt voor in de bouwsector,  maar is bijvoorbeeld ideaal voor het gebruik in combinatie met inwassers.

Rubbermaid emmers kopen bij 4UStore

Naast onze bouwemmers en rechthoekige emmers vind je bij 4UStore tot slot de emmers van Rubbermaid. Zij komen in verschillende kleuren en volumes en zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de bijhorende schoonmaakwagens. Twijfel je over de geschiktheid van de Rubbermaid emmer? Dan helpt onze klantendienst jou graag verder.