Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 8
  730
Manufacturer
 1. Rubbermaid (61)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Huishoudelijk gereedschap (1)
 2. Stoffer en blik (1)
 3. Vloerreiniging (2)

Schoonmaakmaterialen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 61

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Schoonmaakmaterialen kopen bij 4UStore

Een goedgevulde prullenbak is altijd het gevolg van een grondige schoonmaak. Daarom vind je bij Prullenbaktotaal.nl ook een ruim assortiment aan schoonmaakmaterialen. Het gaat niet alleen om een stoffer en blik maar ook om vloertrekkers, microvezeldoeken, telescoopstelen en alle andere benodigde schoonmaakmaterialen. Voor elke reinigingsklus vind je bij 4UStore dan ook de geschikte schoonmaakmaterialen. Hieronder geven we een greep uit ons assortiment weer. Maar vergis je niet: al onze schoonmaakmaterialen in een kort tekstje gieten, kunnen we niet! Neem daarom vooral zelf even een kijkje doorheen ons aanbod aan schoonmaakmaterieel.

Schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging

Een eerste groep schoonmaakmaterialen die je bij 4UStore vinden kan, zijn deze voor vloerreiniging. Denk bijvoorbeeld aan een stoffer en blik, maar ook aan een aantal andere schoonmaakbenodigdheden. Binnen deze categorie vind je immers ook vochtige moppen en hun bijhorende stelen, microvezelmoppen, tapijtvegers en ook vloertrekkers en hun stelen.

Schoonmaakmaterialen voor oppervlaktereiniging

Lang niet alleen de vloer hoort er netjes uit te zien. Ook andere oppervlakken zoals tafels, keukenoppervlakken en meubilair verdienen een net uitzicht. Daarom vind je ook hiervoor schoonmaakmaterialen. Het gaat om speciale microvezeldoeken, stoffers, hun bijhorende telescoopstelen en zelfs speciale microvezelhandschoenen. Neem uiteraard ook een kijkje doorheen de rest van ons assortiment. Zo kan een handige bouwemmer bijvoorbeeld een heerlijk functionele toevoeging zijn.

Schoonmaakmaterialen voor bijzondere toepassingen

Tot slot vind je bij 4UStore ook schoonmaakbenodigdheden voor sanitaire reiniging of reiniging in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan glasdoeken voor het stof- en streepvrij drogen van glazen. Hiernaast zijn er een aantal schoonmaakmaterialen verkrijgbaar die compatibel zijn met de schoonmaakkarren uit ons assortiment. Het gaat onder andere om de navulvloeistof voor de schoonmaakkarren van Rubbermaid.

Bij 4UStore vind je duidelijk een ruime keuze aan schoonmaakmaterialen. Van stoffer en blik tot bijzondere telescoopstelen voor het reinigen van de moeilijkst bereikbare plaatsjes: we hebben het allemaal!