Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 43
    143
Manufacturer
  1. Rubbermaid (5)

Trechters

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Trechter kopen bij 4UStore

Trechters kan je gebruiken voor verschillende toepassingen. Zo kan je bijvoorbeeld een trechter kopen om schoonmaakmiddelen in een bidon over te gieten. Echter kan je ook gewoon een trechter kopen om verse sinaasappelsap in kleinere flesjes te doseren. Bij 4UStore kan je verschillende soorten trechters kopen die ook voor dergelijke toepassingen geschikt zijn. Deze trechters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen opdat je altijd een geschikte trechter kopen kan.

Trechter kopen met of zonder beweegbare tuit

Sommige van onze trechters zijn voorzien van een beweegbare tuit. Hierdoor wordt het makkelijker om vloeistoffen over te gieten. Een van deze trechters met beweegbare tuit is ook voorzien van een filter waardoor pulp of brokken achterwege blijven. Heb je liever een klassieke trechter? Ook een trechter zonder beweegbare tuit kan je bij 4UStore bestellen.

Trechter kopen met de gewenste diameter

Uiteraard loopt elke trechter naar een smal punt toe opdat het in verschillende flessen zou passen. Om snel en efficiënt over te kunnen gieten, speelt de totale diameter echter ook een rol. Opdat je steeds de best geschikte trechter kopen kan, zijn onze trechters verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je een kleine trechter kopen met een diameter van 13 centimeter maar kan je ook gewoon een grote trechter kopen met een diameter die oploopt tot ruim 28 cm. Uiteraard voldoen ze stuk voor stuk aan de gewenste eigenschappen. Zo zijn ze sterk, geschikt voor verschillende toepassingen, uiterst voordelig en ook nog eens heel compact te bewaren.

Extra goedkope trechter kopen

De door ons aangeboden trechters hebben een aangenaam prijskaartje. Veel heeft te maken met het feit dat ze ook in extra grote hoeveelheden komen. Handig, want zo kunnen ook wij de kosten drukken. Hierdoor kunnen we jou een extra voordelige staffelkorting toekennen, waardoor jij dan weer extra goedkoop jouw trechter kopen mag.

Een trechter kopen? Dat doe je toch gewoon bij 4UStore!

Nog meer shoppen?

Wil je naast onze trechters nog meer producten aanschaffen voor een fijne prijs en uitstekende kwaliteit? Dat kan natuurlijk! Bekijk bijvoorbeeld een van deze categorieën: