Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 16
  777
Manufacturer
 1. Rubbermaid (30)

Schoonmaakwagens

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Schoonmaakwagen kopen bij 4UStore

In grotere ondernemingen en kantooromgevingen is een schoonmaakwagen een must. Het helpt immers om eenvoudig de schoonmaakmaterialen te transporteren, waardoor niet alleen tijdswinst wordt geboekt maar ook gebouwd wordt aan een betere ergonomie. Toch is de keuze voor een geschikte schoonmaakwagen lang niet eenvoudig. Schoonmaakwagens zijn er immers in diverse soorten en maten. In zijn meest eenvoudige vorm gaat het om een schoonmaakwagen met een rolemmer. In zijn uitgebreidere vorm kan je dan weer een schoonmaakkar kopen die voorzien is van emmers, aparte bakken en een bijhorende afvalzak. Bij 4UStore vind je bovendien ook accessoires om zelf jouw schoonmaakwagen vorm te geven.

Welke schoonmaakkar kopen?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk afhankelijk van jouw vereisten. Let hierbij wel steeds op de afmetingen van de schoonmaakwagen. Zo moet je eenvoudig met de schoonmaakwagen doorheen deuropeningen en (midden)gangen kunnen navigeren. Hiernaast moet je ook rekening houden met de al dan niet aanwezige functionaliteiten. Heb je alleen een rolemmer nodig? Liever een uitgebreide schoonmaakwagen voor instellingen, al dan niet voorzien van een afvalzak? Of louter een schoonmaakkar voor afvalverzameling? Voor welke schoonmaakwagen je ook opteert, bij 4UStore kan je steeds een geschikte schoonmaakkar kopen.

Zelf jouw schoonmaakwagen uitbreiden

Elke onderneming stelt eigen vereisten. Hierdoor is het niet eenvoudig om een kant-en-klare oplossing te bieden. Bij 4UStore vind je echter allerhande accessoires om zelf jouw schoonmaakwagen uit te breiden. Het gaat bijvoorbeeld om eenvoudige toevoegingen zoals een vuilwateremmer, een recyclingzak, een bevestigingshaak of een beschermkap. Toch zijn ook een aantal bijzondere toevoegingen mogelijk. Hierbij gaat het onder andere om toevoegingen voor jouw hotelkar, speciale perswringers of om een rolpers. Let wel steeds op de compatibiliteit met jouw schoonmaakwagen. Twijfel je? Vraag dan gewoon even onze klantendienst om hulp. Zij helpen jou graag verder en zo haal je steeds de gewenste toevoegingen in huis.