Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Inhoud
 1. 20 - 40 liter (1)
Prijs
 1. 7
  262
Manufacturer
 1. Simplehuman (3)
Kleur
 1. Grijs (1)
Type afvalbak
 1. Prullenbak (1)

Tafelafvalbakken

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Tafelafvalbakken kopen bij 4UStore

Een tafel afvalbak is een klein afvalbakje dat op de tafel wordt gezet en waarin men afval of restjes kan deponeren. Een tafelafvalbak wordt bijvoorbeeld gebruikt door buffetrestaurants waar men gebruikte servetten, kippenbotjes of afgeknabbelde spareribs in de tafelafvalbak gooit. Maar uiteraard staat een tafelafvalbak ook in de keuken niet mis, waar je de tafelafvalbak gebruikt om de kleine kookrestjes meteen even weg te gooien. Zo blijft alles hygiënisch.

Een tafelafvalbak met of zonder deksel

Een tafelafvalbak is bijna altijd voorzien van een swingdeksel. Zo blijft de inhoud van de tafelafvalbak onzichtbaar. Echter kan je ook kiezen voor een open tafelafvalbak waarin je eenvoudig een en ander deponeert. Het voordeel van een open tafel afvalbak is het gebrek aan contactpunten. Het gebruik van een open tafelafvalbak is voornamelijk een goed idee indien er kreeft, kippenvleugels of spareribs op het menu staan en de tafelafvalbak anders toch maar vuil wordt. Uiteraard moet je na het serveren van al dat lekkers wel even de tafelafvalbak ledigen en kuisen, opdat alles ook hygiënisch blijft. Gelukkig zijn onze tafel afvalbakken eenvoudig te reinigen.

Een tafel afvalbak kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je niet alleen een tafel afvalbak met een swingdeksel maar ook een open model. Bovendien is de tafel afvalbak verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij kunststof en RVS aan de basis liggen. Het kleur van de tafel afvalbak is meestal vrij neutraal en gaat van wit over grijs naar zwart. Het design van de tafel afvalbak is eenvoudig of modern, maar laat bovenal een hygiënische indruk achter.

Sommige tafel afvalbakken worden per stuk verkocht, maar andere tafel afvalbakken dien je dan weer per doos van 12 of 24 stuks te bestellen. Het voordeel van een grote bestelling is dat je van een mooie staffelkorting geniet, waardoor je extra voordelig een tafel afvalbak in huis haalt!

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore willen we van het tafelen zowel een aangename als een hygiënische ervaring maken. En daarom bieden wij naast onze tafel afvalbakken verschillende andere producten aan. Denk onder andere aan: