Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Transport

Foto-tabel Lijst

1-12 of 58

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 58

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Transport-attributen kopen bij 4UStore

Transportmiddelen worden veelvuldig gebruikt in hotels, keukens, restaurants, kantooromgevingen en andere bedrijven waar men materialen en zware voorwerpen dient te verplaatsen. Denk aan de schoonmaker van jouw kantoor, de afwasser in het restaurant waar je dineert of aan de huishouding in het hotel waar je overnacht.

De categorie transportmiddelen is onderverdeeld in containerwagens, trolleys en trucks, werkwagens en opbergboxen. Iedere groep bevat opslag- en transportmiddelen specifiek gericht op het materiaal dat ermee wordt vervoerd. Zo zijn er bijvoorbeeld containerkarren waarin je gemakkelijk rolcontainers verplaatst. Heb je deskundig advies nodig wat betreft jouw specifieke situatie en behoeftes, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Containerwagens kopen bij 4UStore

Een eerste groep transport-attributen die je bij 4UStore kan kopen, zijn onze containerwagens. Het gaat om grote afvalverzamelaars op wielen. Denk bijvoorbeeld aan de Mega Brute afvalverzamelaar van Rubbermaid. Deze afvalverzamelaar heeft een volume van 450 liter. Maar in deze categorie vind je ook transportkarren met een inhoud tot 800 liter en zogenoemde containerkarren. Deze containerkarren met luchtbanden gebruik je om rolcontainers te vervoeren. Bovendien bieden deze transport-attributen ook plaats voor reinigingsmateriaal zoals bezems en stoffers.

Trolleys en carts kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je vervolgens kleinere carts en trolleys. Denk bijvoorbeeld aan de Quick cart waarmee je meteen aan het reinigen kan. Dergelijke transport-attributen zijn ideaal voor spoedinterventies of bij het werken op verplaatsing. Denk onder andere aan schoonmakers die bij particulieren over de vloer komen en die over de nodige hulpmiddelen dienen te beschikken. Uiteraard kunnen zij nog wat extra transport-attributen gebruiken, waardoor er eveneens een platformwagen beschikbaar is. Het is een ergonomische oplossing om veilig zware jerrycans of emmers met schoonmaakmiddelen te verplaatsen.

Werkwagens kopen bij 4UStore

Onze werkwagens zijn dan weer heel bijzondere transport-attributen. Zij kennen immers een ruim doelpubliek. En dat heeft alles te maken met hun modulair ontwerp. Ze vallen eenvoudig uit te breiden met de transport-attributen van Rubbermaid. Zo kan je zelf een afvalbak, een veiligheidscompartiment of een ladeblok aanbrengen.

Om het jou makkelijker te maken, bieden wij van 4UStore ook kant-en-klare werkwagens aan waarbij je niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de bijpassende transport-attributen. Onder andere onze kant-en-klare hotelwagen is daar een mooi voorbeeld van. Heb je eigen verzoekjes en ben je op zoek naar een passende werkwagen? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Wij gaan voor jou op zoek naar de best geschikte transport-attributen en stellen het pakket voor jou samen. Als dat niet handig is?

Opbergboxen en andere transport-attributen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je tot slot diverse andere transport-attributen die je kan gebruiken in combinatie met bovenstaande container- en werkwagens. Bekijk daarom, naast onze pagina met opbergboxen, onderstaande categoriepagina’s: