Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 166
    904
Manufacturer
  1. Rubbermaid (10)

Containerwagens

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Containerwagens kopen bij 4UStore

Waar er vroeger de tendens bestond om afval op enkele punten in het bedrijf te centraliseren, kiest men er tegenwoordig steeds vaker voor om de afvalverwerking mobiel te maken. Letterlijk. Een containerwagen of een transportkar biedt in dit geval de ideale oplossing. De voordelen ervan zijn dan ook niet min: door op vaste tijdstippen het afval in grotere hoeveelheden te verzamelen, creëert men immers een tijdbesparing die zich ook op financieel vlak laat vertalen. Toch is de transportkar er lang niet alleen voor het verzamelen van afval. Zo kan je ook een transportkar kopen om materialen of schoonmaakmiddelen te transporteren. Dat is net zo handig.

De Rubbermaid Tilt Truck

Indien we het hebben over een populaire transportkar, hebben we het over de Rubbermaid Tilt Truck. De Rubbermaid Tilt Truck is een multifunctionele transportkar voor het verzamelen van afval of zwaar en omvangrijk materiaal. Deze transportkar is eigenlijk een kiepcontainer. Hierbij is het voorzien van een ergonomische handgreep met verbeterde grip, om een eenvoudige bediening toe te staan. Het is zo ontworpen dat het eenvoudig te legen en te transporteren is door een enkel persoon. Bovendien heeft deze transportkar stille rubberen wielen waarmee je je eenvoudig doorheen het bedrijf begeeft. Bij 4UStore vind je niet alleen de Rubbermaid Tilt Truck, maar ook de bijhorende deksels voor deze universele transportkar.

Een transportkar kopen met luchtbanden

Moet de transportkar ook op oneffen oppervlakken eenvoudig transport toestaan? Dan koop je maar beter een transportkar met luchtbanden. Wij hebben zowel een model met twee als vier luchtbanden beschikbaar. Deze containerkar focust voornamelijk op afvalophaling, maar biedt ook de mogelijkheid om schoonmaakmaterialen te transporteren. Denk bijvoorbeeld aan borstel en blik. Je kan deze transportkar kopen in verschillende uitvoeringen, gaande van een containerkar voor een container van 240 liter tot varianten voor 2x120 liter.