Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 23
  91
Manufacturer
 1. HYGEN (10)
 2. Rubbermaid (6)

Opbergboxen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Opbergboxen kopen bij 4UStore

Een opbergbox is altijd een meerwaarde. Wel is de categorie opbergboxen heel ruim te noemen. Dat is zo omdat hier bijvoorbeeld niet alleen goedkope opbergboxen voor praktijkomgevingen onder vallen, maar ook handige sorteerreken voor kantooromgevingen, recyclingboxen en opbergboxen voor magazijnomgevingen. Hoe je een geschikte opbergbox voor diverse omgevingen kan herkennen? Dat leggen we hieronder uit. Hoe dan ook hoef je geen schrik te hebben: aan iedere opergbox in ons assortiment ging een kritisch selectieproces vooraf. Zo ben je steeds zeker van de optimale kwaliteit.

Een opbergbox kopen voor in het magazijn

Opbergboxen maken het opbergen van diverse materialen een stuk eenvoudiger. Ook bij 4UStore dragen we daar graag aan bij. In de eerste plaats doen we dat met de opbergbox van Rubbermaid. Het gaat in feite om een opbergemmer zonder deksel. Het kan gebruikt worden voor schoonmaakkarren, maar voelt zich ook thuis in een magazijn. Hier is het een ideale opbergbox voor het herbergen van schroeven, nagels of ander klein werkmateriaal. Voor wat meer brute opslagkracht, maar dan mét deksel, moet je bij de Rubbermaid Brute opbergbox zijn. Zo’n Rubbermaid Brute box is verkrijgbaar in verschillende volumes en in uiteenlopende kleuren, waarbij ook transparant tot de mogelijkheden behoort. Hierdoor werk je eenvoudig met kleurcodes, hoewel je ook perfect een barcode aanbrengt.

De opbergbox voor kantooromgevingen

De opbergbox van Rubbermaid Brute kan ook gebruikt worden in kantooromgevingen, bijvoorbeeld voor het opbergen van dossiers. Op kantoor is het echter lang niet alleen de opbergbox die belangrijk is. Daarom bieden wij ook sorteerrekken aan. Zij kunnen gebruikt worden voor de postverdeling, maar ook om documenten te sorteren.

De opbergbox voor recycling

Tot slot vind je bij 4UStore diverse recyclingboxen. In feite gaat het om een opbergbox om afval te deponeren. Deze opbergboxen zijn verkrijgbaar in diverse varianten en kleuren, gaande van blauw (opbergbox voor papier) tot rood, geel, groen en grijs. Dankzij dergelijke goedkope opbergboxen is recyclen opnieuw een stuk eenvoudiger geworden.

Meer shoppen?

Interesse in andere producten bekijk dan ook een van deze categoriën:

Geniet nu van onze uitstekende producten, kwaliteiten en prijzen.