Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 44
    385
Manufacturer
  1. Rubbermaid (2)
  2. Wesco (3)

Trolleys en trucks

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Trolley kopen bij 4UStore

Een trolley maakt het veel eenvoudiger om materiaal te verplaatsen. Zo kan je een trolley kopen om schoonmaakmateriaal doorheen het gebouw te transporteren, maar kan je eveneens een trolley kopen om werkmateriaal mee te nemen bij de klant. Om die reden vind je bij 4UStore uiteenlopende trolleys. Een kleine trolley kopen of toch liever een grote trolley kopen? Bij ons kan het allemaal.

Drie trolleyformaten beschikbaar

Onze trolleys zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten. In de eerste plaats kan je een kleine goedkope trolley kopen. Deze kleine en goedkope trolley heeft dan wel beperkte afmetingen maar is toch geschikt voor intensief gebruik. Net zoals z’n grotere broertjes is het immers voorzien van een speciale beschermlaag om water en olie af te stoten. Bovendien bevat het ook robuuste wielen met kogellagers. Met zijn afmetingen van 419x363x432 mm is hij echter wel heerlijk compact. Mag het toch wat groter zijn? Dan kan je uiteraard ook een Medium trolley kopen (419x363x533 mm). Nog iets groter? Dan ga je toch gewoon een grote trolley kopen (419x363x635 mm)! Hun lengte en breedte is steeds identiek, maar wel worden ze steeds groter.

Goedkope trolleys kopen bij 4UStore

Bij 4UStore denken we zowel in kwaliteit als in economische termen. Daarom kan je bij ons een extra goedkope trolley kopen. Uiteraard voldoet het aan de striktste vereisten, maar is het wel heerlijk voordelig. Meer dan één trolley kopen? Dan kan je jouw trolley kopen met extra korting. Wij gooien er immers graag een staffelkorting bovenop!

Platformwagen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen een trolley kopen, maar ook een platformwagen. Zo’n platformwagen is niet voorzien van opbergvakken maar louter van een platform waar allerhande materialen op kunnen worden geplaatst. Het is gezegend met extra grote en robuuste wielen en kan grotere gewichten moeiteloos aan. Ook deze platformwagens zijn gewoon geschikt voor intensief gebruik.

Meer

Naast trolleys en trucks verkopen wij natuurlijk nog vele andere uitstekende producten, zoals:

Koop nu en geniet!