Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 28
  937
Manufacturer
 1. Rubbermaid (29)

Werkwagens

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 29

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Werkwagens

Werkwagen van 4Ustore

Werk je op een werkplaats en ben je het zat meerdere keren met spullen heen en weer te lopen omdat je niet alles in één keer kan dragen? Koop dan nu uw werkwagens bij 4Ustore. Onze werkwagens zijn gemaakt van uitstekende kwaliteiten die ervoor zorgen dat u, uw spullen veilig en gemakkelijk van de ene kant naar de andere kant verplaatsen zonder te veel moeite. De werkwagens zijn de ideale oplossing dus voor u en uw zware gereedschap!

Verschillende werkwagens

Bij 4Ustore is geen enkele werkwagen identiek. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een volledig open model dat een maximaal gewicht van 135 kilogram kan dragen. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, grijs en zwart. Het is geschikt voor materialen die niet eenvoudig schuiven. Is dat laatste wel het geval? Dan kan je kiezen voor een werkwagen met twee gesloten delen of een compleet afgesloten werkwagen verkiezen. Eventueel kan je jouw werkwagen ook van speciale organiserzakken of extra compartimenten voorzien. Zo stel je zelf de ideale werkwagen samen! Alle onderdelen zijn bij 4UStore apart verkrijgbaar. Twijfel je over de geschiktheid? Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij helpen jou immers graag verder.

Wanneer te gebruiken

Maar wat houden die werkwagens nou precies in? Werkwagen zijn de ideale opbergplek voor bijvoorbeeld werkmateriaal zoals:

 • Boormachines
 • Hamers
 • Vijzen

Doordat je het werkmateriaal opbergt in werkwagens voorkom je ongevallen en reduceert de kans op ergonomische overbelasting. Daarnaast zijn de werkwagen zowel binnen/intern als buiten/extern te gebruiken.

Ook geschikt als hotelwagen

Onze werkwagen kan ook eenvoudig omgevormd worden tot een hotelwagen. We hebben hierbij reeds een werkwagen die geschikt is voor het gebruik als hotelwagen. Deze transportwagen is beschikbaar in uiteenlopende formaten. Hiernaast kan je de werkwagen ook zelf voorzien van extra compartimenten. Denk bijvoorbeeld aan een extra vak en een bijpassende vinylzak voor het opbergen van linnengoed. Ook een veiligheidscompartiment is aangeraden, daar er op hotels wel vaker eens wordt gestolen. In het veiligheidscompartiment kunnen bijvoorbeeld champagneflessen of andere dure goederen worden opgeborgen. Denk tot slot ook aan andere toevoegingen en accessoires zoals een strengafvalbak, vervangzakken en lades. Kortom: bij 4UStore vind je alles om een werkwagen te bouwen zoals jij ‘m nodig hebt.

Andere producten

Ook geïnteresseerd in onze andere producten? Bekijk dan bijvoorbeeld een van deze categorieën en geniet van uitstekende kwaliteiten en mooie prijzen:

Bestel het nu gelijk, makkelijk en snel