Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@prullenbak
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 32
    462
Manufacturer
  1. Rubbermaid (3)

Veiligheid

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Veiligheidsproducten kopen bij 4UStore

Het gevaar loert steeds om de hoek. En als werkgever rust er een verregaande verantwoordelijkheid op jouw schouders. Werkgeversaansprakelijkheid durven juristen het te noemen. Als werkgever moet je immers niet alleen toezien op de veiligheid van jouw klanten en bezoekers, maar ook op die van jouw eigen medewerkers. En daarom kan je maar beter veiligheidsproducten kopen. Zelfs een natte vloer kan verregaande gevolgen hebben. Gevolgen die een eenvoudig waarschuwingsbord had weten te voorkomen. Dergelijke veiligheidsproducten kopen doe je gewoon bij 4UStore!

Waarschuwingsborden en -kegels kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je verschillende soorten (preventieve) veiligheidsproducten kopen. In de eerste plaats gaat het om waarschuwingskegels. Deze waarschuwingskegels hebben een opvallend design, zijn eenvoudig stapelbaar en zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen. Zo waarschuw je niet alleen voetgangers maar ook voertuigen.

Hiernaast vind je bij 4UStore het waarschuwingsbord. Het waarschuwingsbord is verkrijgbaar in uiteenlopende designs. Zo is er bijvoorbeeld een waarschuwingsbord dat waarschuwt voor een natte vloer, maar kan je eveneens opteren voor een waarschuwingsbord dat waarschuwt voor een openliggende put. Dergelijke waarschuwingsborden zijn verkrijgbaar in verschillende talen, maar zijn meestal ook meertalig verkrijgbaar. De waarschuwingsborden komen in het kleur geel, maar een enkel zwart exemplaar is eveneens verkrijgbaar in deze webwinkel. Je kan deze waarschuwingsborden net zoals de andere veiligheidsproducten kopen bij 4UStore.

Veiligheidsproducten kopen bij 4UStore

Naast bovenstaande waarschuwingsborden en -kegels kan je ook echte veiligheidsproducten kopen bij 4UStore. Het gaat om afsluitkettingen en barricadesystemen. Afsluitkettingen gebruik je in combinatie met onze waarschuwingsborden en -kegels. Je kan ook een veiligheidsbord aan de afsluitketting hangen om duidelijk te maken dat de toegang verboden is. Een nog stevigere afsluiting is het barricadesysteem van Rubbermaid. Dit systeem maakt de toegangverschaffing compleet onmogelijk en bovendien is het barricadesysteem eenvoudig opvouwbaar, waardoor het in elke onderneming inzetbaar is. Dergelijke veiligheidsproducten kopen doe je gewoon via deze webwinkel.

Veiligheid is voor ons belangrijk

Dat je bij 4UStore veiligheidsproducten kopen kan, is niet verwonderlijk. Wij streven sinds jaar en dag een veilige werkomgeving na, ongeacht of dat nu via antibacteriële zeep of via waarschuwingsborden is. Maar bij ons kan je ook meer dan alleen veiligheidsproducten kopen. Onderstaande producten vormen een bewijs van onze inspanningen.