Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@prullenbak
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Voedselverwerking

Foto-tabel Lijst

1-12 of 52

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 52

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten voor voedselverwerking kopen bij 4UStore

Wanneer het over voedselverwerking gaat, heb je terecht extra aandacht voor de hulpmiddelen. Net omdat het voedingsmiddelen voor menselijke consumptie betreft, moet hygiëne een garantie zijn. Dankzij onze handige producten voor voedselverwerking is dat alvast het geval. Hier vind je onder andere voedselbakken, voorraadcontainers, snijplanken en grijptangen voor de voedselverwerking. Daarnaast hebben we ook in onze andere 4UStores veel te bieden!

Bakken voor voedselverwerking kopen bij 4UStore

In de eerste plaats beschikken wij over een ruim aanbod aan voedselbakken voor de presentatie en de kortstondige (gekoelde) opslag van voedingsmiddelen. Het gaat hierbij niet alleen om stapelbakken of vitrineschalen, maar ook om speciale slagerijbakken, haringbakken en zelfs over schenkkannen voor saus. Deze voedselbakken maken met andere woorden niet alleen de voedselverwerking mogelijk, maar ook de stijlvolle verkoop ervan.

Voorraadcontainers kopen bij 4UStore

Voorraadcontainers kennen toch een ander doel dan de hiervoor aangehaalde voedselbakken die vaak tijdens de laatste fase van de voedselverwerking aan bod komen. Voorraadcontainers worden immers gebruikt om grote hoeveelheden basisingrediënten veilig te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan meel, zaad of suiker. Deze voorraadcontainers zijn dan ook verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en volumes, waarbij ook de kleuren speels evolueren. De voorraadcontainers zijn bovendien eenvoudig te beschrijven met behulp van een viltstift. En ook dat maakt de voedselverwerking eenvoudiger.

Grijptangen en snijplanken kopen bij 4UStore

Tot slot vind je in deze categorie verschillende hulpmiddelen voor de voedselverwerking. Denk hierbij aan de snijplankjes van merken zoals Rubbermaid. Deze stevige snijplankjes komen in uiteenlopende kleuren en maken het versnijden van vleeswaren en andere voedingsmiddelen heel eenvoudig. Bij 4UStore kan je eveneens een bijhorend rek verkrijgen, zo berg je ze eenvoudig op. Niet alleen in de slagerij maar in de integrale sector van voedselverwerking weten deze snijplanken hun mannetje te staan. Om contactpunten te voorkomen, kan je tot slot de Rubbermaid grijptangen bestellen. Ook zij dragen bij aan een hygiënische en praktische voedselverwerking. En ook zij zijn voorzien van handige kleurcodes.

Andere producten voor voedselverwerking kopen bij 4UStore

Bij Prullenbaktotaal.nl focussen we voornamelijk op de afvalstroom en dit zowel tijdens als na de voedselverwerking. Wat de feitelijke voedselverwerking betreft, kan je uiteraard ook terecht in onze andere 4UStores. Bij Disposabletotaal.nl vind je alle disposables voor de verkoop en het serveren van voedingsmiddelen. Bij Handdoekentoiletpapier.nl brengen we dan weer een hygiënische omgeving door ontsmettende dispensers en handreinigingsproducten aan te bieden. En bij Kantinewinkel.nl vind je tot slot alle producten en ingrediënten voor de voedselverwerking.

Neem daarom zeker even een kijkje in volgende categorieën die heus wel een meerwaarde zijn voor de voedselverwerking in jouw onderneming:

Meer weten over onze producten? Neem dan contact op met onze klantendienst.